Årets första pepparkaksbak.

Hej.

Vet ni vad? Det doftar fortfarande pepparkakor i hela huset vilket är så underbart. Medan vi satt och bakade blev vi påminda om att både lilla och mellan hjärtat är borta. Eller kvarglömda eller borttappade på pepparkaksdagarna i skolan när barn ofta ska ta med egna formar och kavlar för att de inte ska behöva vänta på lediga. Såg även att min favorit stjärna inte fanns ibland alla formar.

En plåt fick det bli idag.

Fler hann vi inte med innan det skulle lagas middag och barnens träningar drog igång och jag skulle köra taxi. Julmusiken spelades medan vi satt och bakade. Det var bara tomteluvorna som fattades och en glögg hade inte suttit fel. Vi får eller kommer baka flera gånger såklart. Men att få tjuvstarta lite är bara bäst. Nygräddade pepparkakor är garanterat godast.

27pepp227pepp127pepp3

Hur många av er är det som också tjuvstartat?

7

 

27 reaktioner till “Årets första pepparkaksbak.

Lägg till

  1. Åh det luktar underbart i huset när man bakar pepparkakor! 😀 Jag har inte bakat några än, och vet inte om jag kommer att göra det heller. Men jag skulle gärna vilja äta pepparkaksdeg, för det är riktigt gott! 😀

    Gilla

  2. Vilken mysig dag! haha jag har en förmåga att äta pepparkaksdegen men håller med nygräddade är godast. Har dock inte gjort pepparkakor men dag åkte julgardinerna upp 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: