Egentid med världens finaste tös.

Hej.

Man ska ta tillvara på de små tillfällena och göra dem till stunder som gör gott för själen och hjärtat fick jag lära mig idag. Telemötet med min terapeut gick bra idag även om det känns som de samtalen alltid gör. Men jag gjorde precis som hen sa och tog dottern med mig ner till centrum när hon kom hem från skolan tidigt idag.

Egentid med världens finaste tös.

Jag skulle skicka en julklapp till en vän och leta efter ett rött hjärta. Till Tilda skulle vi leta efter lucianattlinne. I år är det 6:orna som har firandet och Tilda ska få vara lucia. När vi var färdiga med våra uppdrag och måsten gick vi till Spaaks och tog en fika och bara njöt. För mig fick det blir en saffranssemla. Är man en som älskar semlor så måste jag ju bara smaka denna varianten. Kanske inte min favorit men den slank ner.

27ff27gg

Biblioteket blev nästa stopp.

Både Tilda och jag tycker om biblioteket. Det är så lugnt och fridfullt där inne. Jag fick en nostalgifeeling vilket slutade med att vi fick välja en bok var som Tilda skulle läsa plus att jag lånade Katitzi som jag verkligen själv ville läsa igen och gärna att Tilda skulle få lyssna på. Väl hemma igen satte vi oss i soffan och jag läste högt både för Tilda och mig ur Falafelflickorna. Åh, vad vi gillar boken båda två efter 60 sidor. Vi fick feeling kan man säga. Innan vi åkte hemåt smet Tilda bort till Espresso H och köpte med en frappino. Medan vi väntade på den tävlade vi om vem som kunde fota kaffe essanserna bäst. Vet inte om jag vann men kul var det…

27hh27ii27kk

Roliga brev till mig.

Hemma i brevlåda låg idag både Snällkalendern som jag köpt som julkalender och mina reflexer. Tänk att lite post kan liva upp så. Minns hur det var förr när man hade brevvänner som barn. Jag hade väldigt många också under några år vilket innebar att det nästan dagligen låg brev till mig,

27ll

Dags att baka årets allra första pepparkakor innan det ska börja skjutsa till och från alla träningar.

Puss.

9 thoughts on “Egentid med världens finaste tös.

Add yours

  1. Hade också massor av brevvänner som barn. Skrev även till flera utomlands. Så roligt då det låg ett brev i brevlådan

  2. Låter som en toppen dag! Saffran semla lät spännande, ska försöka hitta det till sambon han är galen i semlor 😅

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: