Uppe före tuppen.

Halloj.

Idag har jag varit uppe före tuppen. Tänka sig att jag vaknade innan väckarklockan ringde till och med. Jag skulle nämligen åka med Wille till verkstaden så han kunde hämta ut sin bil innan han skulle åka mot jobbet.

Magi mellan mörker och ljus.

Det är något häftigt på vintern när det mörka möter det ljusa rakt av utan krusiduller. Jag kunde såklart inte låta bli att föreviga det som jag såg och upplevde.

27c27a27b

Vad har ni för planer denna tisdag?

Själv så har jag en del saker som jag måste ta tag i plus att jag har möte med min terapeut igen. Kanske är det därför jag vaknade innan klockan för de mötena brukar känns i på riktigt i själen. Men men jag taggar till nu kör jag tisdag!!!

29

Puss.

 

34 reaktioner till “Uppe före tuppen.

Lägg till

 1. Idag är planen att försöka spela in en vlogg med sambon och ut och handla lite. Åh vet verkligen hur det där känns innan man ska dit. Lycka till där 🙂

  Gilla

 2. Här ska det jobbas 😏 Sedan väntar ett träningspass 👍🏻Hinner jag tänker jag ta en sväng genom staden. Tycker det är ganska mysigt nu med all julpynt 😊

  Gilla

 3. Vad skönt att du ändå vaknade upp innan klockan ringde i morse så det inte var tvärtom att du försov dig i stället.Hoppas att det gick på verkstaden och attt Wille fick ordning på det han ville ha hjälp med bilen.Shit vilka magiska bilder du har tagit

  Gilla

 4. Det är så vackert nu. Har jobbat i natt och då jag körde hem ville jag bara stanna och fotografera allt det vackra som fanns utanför. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, men nästa vaknatt ska den allt med

  Gilla

 5. Jag fick sova till halv 10 idag, det är jag glad för 😀 Har haft en av mina äldsta vänner på frukostbesök och snart ska jag och grabben spela in en video till min youtube kanal 😀

  Gilla

 6. Åh vilka vackra bilder!😃 Fördelen med att gå upp och gå ut tidigt är att man får se och kan fotografera den vackra gryningen! Det är nåt magiskt när ljus och mörker möts!😃

  Gilla

 7. ÄLSKAR att vara uppe tidigt på mornarna. Det är underbart att vara vaken innan alla andra tycker jag. Sån lyx att ta tillvara på att vara själv ute. Vilka underbara bilder<3

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: