Uppe före tuppen.

Halloj.

Idag har jag varit uppe före tuppen. Tänka sig att jag vaknade innan väckarklockan ringde till och med. Jag skulle nämligen åka med Wille till verkstaden så han kunde hämta ut sin bil innan han skulle åka mot jobbet.

Magi mellan mörker och ljus.

Det är något häftigt på vintern när det mörka möter det ljusa rakt av utan krusiduller. Jag kunde såklart inte låta bli att föreviga det som jag såg och upplevde.

27c27a27b

Vad har ni för planer denna tisdag?

Själv så har jag en del saker som jag måste ta tag i plus att jag har möte med min terapeut igen. Kanske är det därför jag vaknade innan klockan för de mötena brukar känns i på riktigt i själen. Men men jag taggar till nu kör jag tisdag!!!

29

Puss.

 

34 thoughts on “Uppe före tuppen.

Add yours

 1. Idag är planen att försöka spela in en vlogg med sambon och ut och handla lite. Åh vet verkligen hur det där känns innan man ska dit. Lycka till där 🙂

 2. Här ska det jobbas 😏 Sedan väntar ett träningspass 👍🏻Hinner jag tänker jag ta en sväng genom staden. Tycker det är ganska mysigt nu med all julpynt 😊

 3. Vilka fina bilder låter som du hade en bra morgon. Idag ska jag plugga inför ett prov vi har nästa vecka

 4. Vad skönt att du ändå vaknade upp innan klockan ringde i morse så det inte var tvärtom att du försov dig i stället.Hoppas att det gick på verkstaden och attt Wille fick ordning på det han ville ha hjälp med bilen.Shit vilka magiska bilder du har tagit

 5. Det är så vackert nu. Har jobbat i natt och då jag körde hem ville jag bara stanna och fotografera allt det vackra som fanns utanför. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, men nästa vaknatt ska den allt med

 6. Jag hade möte med sonen skola men sen har jag inte haft något planerat. Sitter och väntar på att få köksgolvet klart så vi kan gå in i köket.
  Hoppas du får en bra tisdag 😊

 7. Jag fick sova till halv 10 idag, det är jag glad för 😀 Har haft en av mina äldsta vänner på frukostbesök och snart ska jag och grabben spela in en video till min youtube kanal 😀

 8. Åh vilka vackra bilder!😃 Fördelen med att gå upp och gå ut tidigt är att man får se och kan fotografera den vackra gryningen! Det är nåt magiskt när ljus och mörker möts!😃

 9. Vilka fina bilder, idag har bara varit en lugn dag med lite jobb och sen hem och mysa med barnen! 😀

 10. Vilken fin bild du tog! Det är verkligen fint ute nu fast kallt. Haha jag vaknade också före klockan idag. Hoppas du hinner med allt du ska göra idag 🙂

 11. ÄLSKAR att vara uppe tidigt på mornarna. Det är underbart att vara vaken innan alla andra tycker jag. Sån lyx att ta tillvara på att vara själv ute. Vilka underbara bilder<3

 12. Visst är det härligt att vakna före klockan. Brukar tolka det som att jag fyllt min sovkvot och inte behöver mera sömn den natten

 13. Hoppas att det gick bra på verkstan och här var det också tidig morgon, kl ringde 6, snark, hade gärna sovit typ 2-3h till

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: