Bra – Bajs – Bäst!!!

Hej.

Varje kväll innan jag somnar har jag börjat göra en liten utvärdering skulle man väl kunna säga över dagen. Har fått lära mig att det är så viktigt att lyfta och betrakta både sådant som är bra men även det som varit riktigt bajsigt under dagen. Jag tror att det är bra och det känns som det passar mig.

Bra

Min fika med Sanna igår blir det ju nu när klockan gått över till ny dag. Vi hade så mycket att prata om idag och tiden rann iväg. Jag tyckte att Anna Giertz hade packat in sin pepparkaksdeg så fint på gammalt sätt.

29f29e

Bajs

Måste bli snick snacket som jag fick höra över axeln idag. Om jag hörde vilka mer hörde då? Snick snack okej så funkar livet tyvärr men att hacka och kränka andra personer, där har min gräns passerats för länge sedan – Bajs på den stilen.

Bäst

Marre som vi komma in och spela halva matchen idag efter att inte gjort så många träningar sedan han var sjuk sist. Marcel du var bara bäst som gjorde så bra ifrån dig efter två pass på is sedan sista skovet.

29d29c

1078_sovgottdromsott

PUSS PUSS

24 thoughts on “Bra – Bajs – Bäst!!!

Add yours

 1. Läste det om snicksnacket och jag förstår dig fullt ut! Skitsnack, det är så himla tråkigt att människor ska lägga näsan i blöt i andras liv. Tror det handlar om att deras liv är så pass ointressant att dem måste snacka om andra!

 2. Tror det är bra med sånna här listor för sig själv. Håller verkligen med om ditt ”bajs” inlägg. Det är sååå viktigt för människor att trycka ned och hacka på andra……

 3. Förstår inte varför folk ska prata så mycket skit bakom ryggarna. Är det inte bättre att antingen ta det med den personen som det gäller eller tiga.

 4. Skit snack är ju så tråkigt att det finns varför inte bara sluta lägga näsan i blöt hos andra eller varför inte ta sanningen i vitögat och säga vd man tycker om man nu måste men att gå bakom ryggen på andra är det värsta jag vet.
  Du får ha en super fin dag idag =)

 5. Jag har börjat skriva ner något som varit bra för varje dag, men kanske bra att få ur sig det dåliga också. Bra att ta sig tiden att reflektera.

 6. Jag tycker att det är jättebra att reflektera över dagen som har gått. Det ligger nog i många fall nära tillhands att tänka på det som varit bajs, men det lyfter och uppmuntrar att tänkta på det som har varit bra. Snick snack tycker även jag är riktigt bajsigt!

 7. Så himla bra & intressant med reflekterade över dagen! Tänkt införa något liknande men veckovis 😊 Tråkigt med skitsnacket, förstår inte alls folks behov av att snacka bakom ryggen! Stay strong fina Kamilla🌺

 8. Men åh wow vilken pepparkaksdegs inpackning! Bra, bajs bäst det måste jag anamma!!! Tack för inspo!
  Svar: Eller hur, ja, gör det hoppas du kommer vara med & tävla också såklart. Bara 4 luckor ju 🙂

 9. Två av tre-inte dåligt! Ja, folk kan snacka. Jag hinner tyvärr inte, har annat för mig 😉😊🎄

 10. Vad bra att analysera dagen sådär och stapla upp dem i olika kategorier, då ser man ju både ljusa punkter och sämre och förmodligen ser man mest bra punkter

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: