Julen på NK 2018.

Halloj.

Imorse vaknade Tilda med migrän så det var bara att ge henne medicin och låta henne somna om. När hon väl vaknade till var värken borta. Så jag tänkte att när hon ändå var sjukanmäld så åkte vi mot stan för att kika på NK´s skyltfönster. Att titta på NK fönsterna är en tradition som bara är ett måste när det lackar mot advent och jul.

Blinkiga ögon ska det vara i år.

I år var det inte svårt att hitta en tydlig gemensam nämnare – blinkiga ögon. Visst är det något speciellt med fönsterna men med risk för att få mothugg är jag ärlig i alla fall. 2018 var inte de roligaste eller finaste fönsternas år. Visst är de fina och magiska men andra år har varit finare. Tror att vi Stockholmare blivit bortskämda i många år nu med att mötas av en wao känsla.

30f30d30a30c30e

Självklart kikade vi på tomten och granen inne på NK.

Granen hängde på sin vanliga plats lika vacker som den alltid varit. Tomten satt på sin stol som han brukar. Önskelistorna var framlagda bara att fylla i och lämna i tomtens brevlåda. De yngre barnen stod i kö välkammade i sina finaste kläder för att få sitta i knäet hos tomten och viska sin önskelista precis våra barn gjorde när de var små med föräldrarna med kameran framme för att få bästa bilden. Jag sa till Tilda att vi också skulle lämna in våra önskelistor men det var blankt nej.

30g30h30uu

Efter NK gick vi vidare till Hovstallet på deras julmarknad men det pratar vi om i ett annat inlägg.

puss1

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Julen på NK 2018.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: