Vi fick besök medan jag fotade.

HEJ HOPP!

Som jag längtat efter att få komma ut och fota igen. Mitt fotograferande går lite i perioder skulle jag kunna säga. Planen igår kväll när jag gick och la mig var att åka till Zetas på julmarknaden med kameran men nattens äventyr ändrade de planerna. Så jag tog kameran runt halsen och gick ut i trädgården bara för att få andas den friska krispiga luften och uppleva årets första vinterdag. Det är inte mycket snö vi har men den räcker för att förvandla hela vår värld här i Uttran vit.

Hela världen VIT.

24d24f24g24h24c

Vi fick besök medan jag fotade.

Medan jag gick runt i trädgården och fotade smet tydligen an av grannarnas katt in när jag lämnade altan dörren öppen. Helt plötsligt såg jag hur en katt eller grannens katt bara smet ut från vår altandörr helt oberörd även när jag reste på mig och skrek på den. Kanske inte det fiffigaste heller att ha en katt inne hos oss när jag är allergisk mot just katter. Men men jag överlever nog det också.

24e

Ha nu en toppen lördag.

24b

17 reaktioner till “Vi fick besök medan jag fotade.

Lägg till

 1. Men alltså åh vilka härliga bilder du har fotat, du är verkligen grym. Kul att du har fått fotograferandet igen. Jag och sambon vad ute och fotade och vloggade idag. 🙂

  Gilla

 2. Åh, så underbara bilder! Någon snö har vi inte hunnit få här nere ännu, men det har verkligen känts som vinter idag ändå, med kyla, sol och skidor på tv 🙂

  Gilla

 3. Vilka fina bilder du har tagit! Här där jag bor har de inte kommit någon snö alls Men hoppas det kommer lite nästa vecka. Hoppas du och katten kom överens iaf 🙂

  Gilla

 4. Så fint med snö. Bilderna kan bli så mycket finare då. Vad bra du tog detta med katten, trots din allergi. Flera hade rivit upp himmel och jord och hängt ut på sociala medier eller snackat skit. Visst är det inte roligt att bli sjuk, men saker händer.

  Gilla

 5. Mysiga bilder på vintern, men man ser ju inte att det är kallt på bilderna och det är ju mysigt 🙂 Eller så var det räven som var på besök och sökte efter något gott att äta haha 🙂 Trevlig söndag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: