Bu och Bäst.

Hej.

BU – Visst älskar jag mitt Stockholm men det finns definitivt två saker som går fet bort med Stockholm. De är helt enkelt bara BU. Att SL nästan mer än dagligen har problem någonstans vilket innebär att alla bussar och tåg blir knökfulla. Hua så otäckt det är att åka tåg med någon annan rakt upp i fejset som man dessutom inte luktar gott någonstans. Fy sjutton!

Andra grejen är alla dessa underbara köer överallt i tid och otid. Som nu idag när vi skulle åka till hockeyhallen. En tur som i normala fall tar 20 minuter tog idag nästan 1 timma. Alltså om man inte går i taket för mycket så gör jag ju det när man sitter helt stilla. Bu säger jag…där försvann min lilla shoppingsväng som jag skulle gjort medan sonen tränade. Men men det finns ju en dag imorgon också då får det bli en sväng för några saker måste jag införskaffa.

23a

 

BÄST – Dagens bästa och roligaste är att jag idag fått äran att bli medhjälpare i min bloggvän Mirres ”Länka med kärlek”. Galet roligt och spännande. Vi har spånat, klurat och tänkt i stort sett hela dagen. Jag tror verkligen att gruppen kommer bli toppen. Hur som helst är ni inte redan medlemmar får ni gärna gå med i gruppen.

länka

Dags att ta tag i dagens alla kommentarer.

pusskram

24 thoughts on “Bu och Bäst.

Add yours

 1. Håller fullständigt med dig. När det gäller SL är det varje år samma visa. Och alla köar alltid samtidigt 😂

 2. Ja usch för dessa köer och det är ju verkligen inte kul när det är så fullt på bussarna och vad kul att ni har spånat hela dagen. det blir nog toppen! är medlem redan 🙂

 3. Usch skulle aldrig kunna tänka mig själv att flytta till Stockholm.Det är alldeles för mycket trafik för min del där.Vad roligt att du har fått förtroendet för att hjälpa mirre med hennes nya grupp.

 4. Så enerverande när det tar så lång allra helst när man har ställt in sig på något och då missar det.
  Har haft lite jobbigt med små utrymmen i kombination med mycket människor, inte kul!
  Jag är rätt glad på så sätt att jag inte bor i just Stockholm.

 5. håller med dig, tåg tar jag enbart om jag är tvungen. Buss tar jag/ vi aldrig då de är så äckligt på bussarna och alla människor gör så jag får panik

 6. Tycker gruppen verkar superrolig, och jag kommer helt klart försöka vara med på varje tråd. 😍👌🏼

 7. Åh kom ihåg det där då jag bodde i Stockholm.
  Min chef skrattade åt mig då jag kom på jobbet och ba ; de var massa vägarbete efter vägen!
  Hemma här uppe blir det inte lika påverkat med vägarbete som där nere 😛

 8. Haha hur svårt kan det vara att få ihop kollektivtrafiken? Jag fattar inte! Så bra gjort av er, gruppen 🙂
  Svar: Ja Sparadiset är så härligt! Ja, det gjorde du ju, så värd det! Vilken lyx ni fick då :)Ljuvligt!

 9. Pendlade till Stockholm förut då jag plugga och det var så jobbigt! SJ hade alltid problem av olika slag.. Jag och mamma körde typ tågbingo när vi skulle hem och det strula, gissade på varsin sak som har gjort att tåget inte är i tid. SL slapp jag för det mesta men jag får PANIK när det är knökfullt, känns som Tokyo ibland haha! Tråkigt att ni blev sena till hockeyn och att din shoppingtur blev lidande haha <3

 10. Det är verkligen nackdelen med Stockholm! Jag bor ju en bit utanför och fördelen är att det aldrig är köer eller svårt att hitta parkering, sen har vi ju tyvärr inte lika mycket kollektivtrafik.💕

 11. En av anledningarna till att jag vägrar bo i storstad 🙂
  Vad roligt att du kom in som admin också, tycker gruppen är spännande… roligt att aldrig veta vad som komma skall varje dag =)

 12. Håller helt med dig! Att SL år efter år aldrig lär sig! Och så höjer de bara priserna hela tiden men som resenär så får man inget för pengarna 😴

 13. ja hua minns då jag bodde is thlm, dessa köer somv art ibland, jag pendlade från Avesta till sthlm också det gick nästan snabbare ibland

  Tack och såklart du var en kandidat, tack snälla för all hjälp, detta kommer bli bra serru våra roliga upptåg på g med =D

 14. Dom få gånger som jag och min familj har hamnat i köer i Stockholm hat vart så långa. Senaste gången var på midsommar 🙈 Hoppas att du hinner shoppa i dag 🙂

 15. Åh jag håller med dig om både SL och trafiken!!
  Och tycker det är hutlösa priser på sl’s kort när det aldrig fungerar som det ska!

  Hoppas det blir bra shopping idag i stället.

  Ha en fin lördag,

  Kram kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: