DNA-tester kan ge säkra och snabba svar.

” Inlägg i samarbete med Dynamic Code ”

Hej.

Något som jag funderat mycket de senaste veckorna är vad det är som gör att jag inte går ner i vikt som jag gjorde förr om jag bara slutade äta socker ett par dagar. Förr var jag alltid minst, smalast och kände mig bekväm i de kläder jag valde att använda. I samband med min utmattning andra gången hände något som gör att jag ökat i vikt och inte alls känner mig bekväm som förr.

heart-600x500

Jag vill veta vad det beror på.

Beror det på utmattningen eller någon annan sjukdom som spökar? Vilken typ av träning svarar min kropp bäst på? Vilken typ av fetter påverkar min vikt och mitt välmående? Eller har jag helt plötsligt anlag för att bli överviktig? Självklart så börjar man fundera. Visst vet jag att jag fikar för mycket men det har jag alltid gjort och nu gör jag det mer sällan än förr. Jag tränar inte specifikt men jag promenerar dagligen kortare eller längre rundor så aktiv är jag.

Visste ni att enkla DNA-tester kan ge dig säkra och snabba svar?

Ska jag vara ärlig så hade jag ingen aning om detta med DNA-tester som visar på bland annat anlag för övervikt eller visar min klassificering av muskelegenskaper. Vad innebär detta? Jag hittade Dynamic Code som arbetar med flera olika DNA-tester som görs hemma och därefter kan man läsa av svaren hos dem. Dna-tester sägs blivit en av de snabbast växande branscherna i världen vilket jag helt missat tills nu. Det allra bästa med DNA-testerna är säkerheten på 99,5 %. Då är det på riktigt och vi som gör testerna får korrekta svar.

Jag vill veta – om övervikt och träning.

Vilken typ av träning svarar min kropp bäst på?

Har jag risk för övervikt?

Skulle jag gynnas av att lägga om min kost med hänsyn på vikt och välbefinnande?

2ed32a94-ef95-435f-b6f4-660ea3767874e2dc0161-71c8-4712-9043-002a10d9c831

 

Dynamic Code har flera självtester som man lätt gör på egen hand. Provsvaren hämtar man enkelt med sin analysn kod hos Dynamic code på nätet. Skulle något provsvar vara positivt och man behöver medicin eller liknande hjälper de dig  direkt vidare med e-recept inom 4 timmar. Detta sker via videomöte med läkare eller via digitala hälsoformulär som granskas av en läkare. Hur smidigt kan det vara?

pusskram

” Inlägg i samarbete med Dynamic Code ”

19 thoughts on “DNA-tester kan ge säkra och snabba svar.

Add yours

  1. Jag är helt övertygad om våra förutsättningar styrs av arvsanlag från våra föräldrar. Men även från etnicitet som t.ex. tolerans mot laktos etc. Att kost påverkar oss individuellt är i mitt tycke inte speciellt uppseendeväckande. Så att med enkla medel kunna fastställa kost genom ett DNA-test låter logiskt.

  2. Har aldrig hört om! Kul tips 😀 Jag har veeeerkligen lätt för övervikt men skulle vara kul att veta vad min kropp svarar bäst på! 😮

  3. Jag instämmer, alltså jag är smal, och väger som man ska, men ändå vill jag gå ner typ 3-4 kg men det går ju typ inte, jag måste då vara benhård och då verkligen beeeenhård

  4. Jag har alltid haft svårt att gå ner i vikt, men lyckades för några år sen. Tyvärr gick jag upp allt igen. Vet ju hur jag ska göra, men sen ska det bara lyckas också

  5. Det lät ju smidigt! Utmattningsdiagnos kan nog göra sitt till med ämnesomsättning samt ålder. Man behöver inte vara så gammal för att känna att man inte kan äta som förr. Är samma för mig…tyvärr.

  6. Jag har faktiskt också tänkt en del på DNA tester, inte direkt på om jag har anlag för övervikt men en massa andra grejer! Det är sååå coolt att man faktiskt kan kolla upp sånt 🙂

  7. Jag vet att det var i nyheterna för ett par eller några år sen just om att man kan dna-testa hur det ligger till och vilken diet som då passar en bäst.
    Har aldrig testat på det, men det är fascinerande hur kroppen fungerar.

  8. Intressant hur mycket med dagens teknik det går att ta reda på. Tänk om man kunde tala om för sina gener hur man vill ha det. 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: