Tio poäng för ugnsomeletten.

Hej.

Har ni tänkt på vilken lycka det ger när man bestämmer sig för att testa ett nytt recept och maträtten bara blir en fullpoängare? Jag lagade en helt ny rätt ifrån en av mina nyare kokböcker Sally Voltaire som jag bara älskade. Fortfarande flera timmar efter att vi åt känner jag wao.

Fy fasiken vad jag lyckades i köket idag.

Man får vara glad och stolt när man lyckas laga en rätt som tog mig med storm. Jag blev glad, magen blev glad och R tyckte omeletten var god.

22c22b22d22e

Roligast av allt.

När jag kom ner till ICA fanns där ingen chevré så jag tänkte som jag ofta gör vi får köra på något annat, getost fick det bli. Jag kan inte låta bli att undra hur omeletten smakar med chevré istället. Knappast kan den bli godare än vad den blev med getost.

6d21082890866b874ba50cfd0e3f1786--night-guy-nighty-night

Puss ♥

 

14 thoughts on “Tio poäng för ugnsomeletten.

Add yours

  1. Så gott det låter och ser ut 🙂 omelett åt jag mycket när jag åt lchf mat och vad mätt jag blev. Kan tänka mig att det blev super gott med getost 🙂

  2. Jag har den kokboken med älskar de fräscha recepten =) Din omelett sg magisk ut. Älskar getost så ska nog testa med det jag med. =)q

  3. Ja det är verkligen kul när man lagar något som blir riktigt supergott!😃 Jag har massor med kokböcker, men experimenterar oftast utan. Den där omeletten verkar jättegod! Jag trodde att chevré och getost är samma sak😆

  4. Ser jättegott ut! Så himla kul när man lyckas med maten, särskilt när det är nåt nytt och det blir sådär superbra som man hoppades 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: