Julklapp till pappa.

” Inlägg i samarbete med Getpersonal.se ”

 

logo

Hej.

Nu är vi riktigt nära första advent. Det väntas både julfester, lucia, glöggmingel, julmarknader och julbord vilket jag längtar efter. Sedan är det den svåra biten med julklappar. Ännu svårare blir det när barnen blir stora. Allra svårast är det att hitta en unik julklapp till pappa som redan har allt. Min kära pappa har hunnit fylla 79 år i september. Det är galet många år men han ser inte en dag äldre ut än 69. Pappa är precis som han alltid varit pigg och alert med en massa saker i görningen. Jag tror att han bär på bra gener då min farmor och farfar båda blev en bra bit över 90 år. Hur som helst…

Vad köper man till någon pappa som redan har allt?

Jag tror att jag kommit på vad som vore roligt att ge till pappa i år. En graverad nyckelring med en hälsning eller ord som påminner om mig och om oss. Getpersonal.se säljer presentartiklar, prylar och smycken med gravyr till konsumenter och företag. Plus att de alltid har fri frakt och snabba leveranser!

Hos Getpersonal finns det flera olika produkter som kan graveras och bli unika. Jag tänker att många saker ofta blir stående och fina att titta på. Så vill inte jag ha det utan att pappa ska kunna bära med sig och framför allt ha användning av min klapp. Nu blir det ju lite klurigt om pappa läser min blogg vilket jag vet att han gör ibland. Svårare är det däremot med mamma som läser dagligen och kanske har svårare att bevara hemligheten. Jag visar båda de nyckelringarna som jag valde mellan länge så blir det lite överraskning.

getpersonal

En graverad julklapp.

Att ge bort en klapp som kan graveras är enligt mig en toppen julklapp just för att den har förmågan att bli unik och speciell just för den person som klappen är tänkt till. En graveras gåva blir inte bara en present utan även ett hemligt budskap till någon som man tycker om.

Pappa om du läser detta – Vi som alltid tyckt om att sjunga och alltid hållit konserter för de andra tre i bilen under våra semestrar. Minns du vilken vi varit allra bäst på? Nu fick du allt något att klura på…

 Kram Kram

 

” Inlägg i samarbete med Getpersonal.se ”

 

15 thoughts on “Julklapp till pappa.

Add yours

  1. Kul med personliga julklappar! Upplevelser funkar också bra till den som har allt tycker jag 🌸💕

  2. Vilken smart julklapp. Jag vill hitta en speciell julklapp i år till pappa som tyvärr nyligen blev sjuk i cancer, så det känns som att han är värd nåt speciellt 🙂

  3. Det är ALLTID svårast att komma på vad man skall köpa till sin pappa, haha… Jag vet inte varför då en mamma rimligtvis också borde ”ha” allt på det sättet, men nej, pappor är alltid svårast. Så tack för tipset 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: