Snällkalendern från Friends.

Hej.

Har ni bestämt er för vilken adventskalender ni ska ha i år? Jag har gjort mitt val nu. I flera flera år tillbaka har jag letat och valt omsorgsfullt ut den kalender som jag tyckte var den som intresserade mig bäst. Lika har det varit när jag valt till barnen. För flera år sedan nu blev det lottkalender till killarna. I år har dottern också bestämt sig för en kalender med lotter. Redan i fjol sa hon nej till en kalender men ville ändå ha en egen så då fick det bli en paket kalender som jag gjorde åt henne vilken var omtyckt. I år är det nej – jag vill ha lotter och vinna pengar.

Det fick bli Snällkalendern från Friends.

Jag tror och tycker att det blivit för stor hysteri när det kommer till dessa adventskalendrar. Minns för några år sedan då Tilda var yngre och de gick på lågstadiet då några av flickorna inte fick vara med och leka på grund av att de inte hade en speciell kalender. Helt fruktansvärt minns jag att det var.

22snäll

Tänk att istället utmana sig själv att vara med och sprida lite snällhet i juletider. Det kommer garanterat kännas bättre i hjärtat. Snällkalendern är en julkalender som utmanar att göra något snällt varje dag hela vägen fram till julafton. Nikki och Didrik och har tillsammans med Friends tagit fram Snällkalendern. De har skapat Snällkalendern för att de vet att små, goda gärningar kan göra stor skillnad. De kan få någon att känna sig sedd, vara starten på en ny vänskap eller till och med bryta ett utanförskap.

Jag tänker att de kan bli roligt att göra inlägg om hur jag tolkar snälluppdragen i kalendern. Det ska bli roligt att göra goda gärningar ända fram till julafton.

♥  Kramis ♥

16 thoughts on “Snällkalendern från Friends.

Add yours

  1. Tycker också det blivit hysteri och vissa kalendrar är ju svindyra verkligen, Det är ju som värsta lyxet eg, visst är man väl värd det, men det är överdrift trots att man såklart skulle vilja ha en om man fick. Ohh detta var ju en jättebra kalender

  2. Det var en liten kulig ide, blir intressant att höra vad barnen tyckte. Ja det har bara växt och växt detta fenomen med kalendrar, nu även för vuxna. Men såklart är det mysigt också men det får inte bli för dyrt kan jag tycka.

  3. Vilken bra snällkalender. Det har verkligen blivit sån hysteri med kalendrar. Jag köpte en adventskalender med badbomber i till mig och en med bamse sagor till sonen 🙂

  4. Alltid är det någonting som gör att vissa barn är utanför… nån har ”fel” kläder, någon ser ”fel” ut, någon har inte ”rätt” mobil.. alltså så sjukt. Den där snällkalendern har jag sett tidigare och den verkar så himla bra.

  5. Det har var den finaste kalendern. Så bra med snäll kalender. Jag tror jag ska köpa rituals till mig själv 🙈

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: