Så får man inte göra men jag gjorde det ändå.

Hej.

Nu skulle man ju kunna säga att när jag vaknade imorse var hela världen vit men det blir ju lite fel när jag i stort sett varit vaken halva natten med ett barn som kräkts av och till halva natten. Så jag såg faktiskt redan vid tre tiden att marken var vit utanför fönsterna. Magsjuka? Nej det tror jag faktiskt inte utan att det är en biverkning i början av medicinen när den börjar etablera sig i kroppens system. Då kan illamående uppstå i början när ett ämne påverkar ett annat som skyddar magslemhinnan från magsäckens sura och frätande innehåll. ….Vilken läkare man bli med barn med specifika och udda sjukdomar! Nog om det…vet att flera undrat varför sonen tar sprutor och så vidare han har en special variant som kanske bara han har av en de periodiska febrarna Hyper IGD. Vi tar ett inlägg om den sjukdomen en annan dag för jag skulle ju prata om varför jag inte kom iväg till julmarknaden på Zetas. Jag som verkligen längtat efter att gå loss med kameran där och uppleva allt vackert och juligt.  Så blev det inte tyvärr därför känner jag att jag behöver få lite sympatier för vad jag faktiskt gjorde med täcket. Vad hade ni gjort?

Så får man inte göra men jag gjorde det ändå.

Det är nästan så jag skäms men vad fasiken gör man när man bor i hus och saknar de där praktiska grovtvättstugorna som ofta finns i lägenhetshus. Att tvätta täcken är inte det enklaste i en vanlig tvättmaskin och har man då till och med dubbelsängstäcke som sonen har då blir det ett problem. Fy på mig!!! Men jag kastade ut täcket med allt det äckliga på altanen mitt i natten. På den lilla hundradelens sekund undvek jag att sätta igång larmet på huset. När jag i all trötthet glömde larma av huset innan jag öppnade altan dörren och kastade ut täcket. Det var i sista millisekunden som jag hann ner till larmdosan och kunde larma av och på igen.

24a

Idag hamnade allt äckel i en sopsäck som jag tänker köra till återvinningsstationen och kasta imorgon. Tur att vi har flera täcken så att han inte behöver sova utan….

Nog om äckel päckel nu.

Dags att ta tag i lördagen och göra den till min egna bästa lördag.

puss1

 

 

 

 

32 thoughts on “Så får man inte göra men jag gjorde det ändå.

Add yours

 1. Haha jag har gjort precis likadant! Man FÅR göra så om man bara har kämpat med något annat för stunden😉 Hoppas verkligen att han får må bättre snart igen!

 2. Hoppas att medicinen snart börjar hjälpa och att han slipper må illa (och du sparar täcken 😉 ) Önskar att ni alla sover bättre i natt

 3. Äsch, du är garanterat inte ensam om att välja den lösningen! Nöden har ingen lag 😀
  Stackaren som har kräkts förresten 🙁 Jag vet precis hur det är. Fick liknande biverkningar när jag började med en medicin för ett par år sedan. Hoppas att illamåendet släppt för honom!

 4. Om vi hade haft alarm hade jag också glömt bort att larma av mitt på natten.Ang täcket tycker jag absolut att du fattade rätt beslut

 5. Hoppas han stabiliserar sig snabbt med nya medicinen. Hemskt o kräkas. Jag hade med slängt täcket. Hopps du kommer iväg på annan julmarknad i dec

 6. Hoppas biverkningarna går över snart. Stackarn 🙁 Jag hoppas du kommer iväg på någon annan julmarknad här snart ❤

 7. Du har haft fullt upp inatt hör jag, hoppas det blir bättre snart så ni alla kan andas ut. Hoppas söndagen blir okej iaf <3

 8. Ja vad skulle du ha gjort istället?😆 Man vill ju inte ha lukten inomhus, så jag hade garantera gjort samma sak! Hoppas att han mår bättre nu!😊

 9. Hoppas att kräkningarna kommer att avta snart, det är inge vidare med det. Är inge kul att tvätta täcken, brukar tvätta täckena under sommarhalvåret då man kan hänga ut dom. I denna lägenhet som jag bor i nu, har jag bott i snart nio år, men har inte tvättat i tvättstugan en enda gång ännu. Men har tänkt att boka tvättstugan nått tag framöver så att jag kan tvätta alla kuddar och täcken på en gång i sen tumla, så att det blir klart på en gång.

 10. Om man inte har möjlighet att tvätta så är det väl enda utvägen att kasta, även om jag tycker det låter lite väl drastiskt. Även om man har täcken liggandes så är det ju väldigt onödigt ändå. Min åsikt. Jag hade försökt få hjälp att tvätta det någon annanstans =)

 11. Vilken natt du har haft men jag hade nog gjort samma också i den situationen haha vilken tur att du hann stänga av larmet. Hoppas biverkningarna gå över snart för honom <3

 12. Jag har gjord liknande då Bellis hade magsjuka och kräktes på natten, spolade av det i duschen, och knöla sedan in det i tvättmaskinen och stängde där, sedan tvättade jag den tvätten flera ggr =D, spolade rent duschen på natten där såklart =D

 13. Hoppas verkligen medicinen slutar ha sådana biverkningar snart! Låter verkligen inget trevligt. Stackaren! 🙁 Ser verkligen ut som snö denna morgonen. Frosten har blivit som ett tjockare täcke över landsmarken!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: