Allra första SNÖN och att vakna på natten.

Hej.

Vi har fått snö här i Uttran. Jag måste säga att det känns bra. Ännu har vi bara puder snö på marken och bilarna är täckta i vitt. Idag bjöd jag mig själv på en sovmorgon vilket jag verkligen behövde.

21a

Läste en spännande artikel om att vakna upp på nätterna.

När jag vaknar mitt i natten blir jag ibland frustrerad över sin avbrutna sömn om jag inte kan somna om direkt efter mitt besök på toaletten, men det ska vara kroppens försök att säga mig något.  I artikeln stod att kroppen inte försöker frustrera mig utan att den försöker hjälpa mig att koppla till mig själv och en högre makt. Så spännande tyckte jag som verkligen går igång på andliga och spirituella ting.

Det stod även att vi inte ska ignorera möjligheten att väcka sitt andliga jag. Den spirituella resa börjar när du tillkännager dessa sömnmönster som viktiga meddelanden från en gudomlig kraft. Wao säger jag som verkligen läste både en och två gånger för detta är intressant.

Tydligen så spelar tidpunkten vi vaknar upp i roll vilket budskap som sänds till oss.Jag som oftast vaknar runt 3 4 tiden på natten hade dock lite svårt att tyda vad budskapet var till mig eftersom tidsramen var mellan 1- 3 och 3- 5. Mellan 1 – 3 var ett tecken på att man var arg och mellan 3 – 5 stod att du försöker koppla till gudomliga makter. vilka krafter då?

Hur som helst intressant tyckte jag detta var – HÄR finns artikeln.

Länka med kärlek.

En av mina äldsta bloggvänner Mirre har startat en ny grupp för oss som bloggar på Face Book. Gör som jag följ och gå med i gruppen – HÄR.

21

PUSS PUSS

30 thoughts on “Allra första SNÖN och att vakna på natten.

Add yours

 1. Så skönt, jag vaknade strax efter fem och insåg att det vore meningslöst att somna om med tanke på att högst troligt leder till att jag försover mig istället..
  Ja spirituella saker är spännande, helt klart. Har vi någonsin sett någon bevisa att spöken INTE finns?

 2. Hurra för snö! Hoppas vi också får det snart.
  Vilken spännande artikel! Jag brukar också vakna, och inte bara pga min bebis. Ska läsa mer noggrant och hålla koll inatt på när jag vaknar. 🙂

 3. Passar perfekt med lite snö nu när vi närmar oss advent! Vi fick också lite imorse men här lägger det sig tyvärr inte 🌸💕

 4. Är alltid ngt speciellt med första snön hoppas att den kommer hit snart med. Tack finaste du för länkningen, vi har verkligen känt varandra länge och länge till hoppas jag fortsatt =D

 5. Usch jag längtar inte tills vi får snö här nere, jag vill inte ha det 🙁

  Det är hemskt när man vaknar på nätterna och inte kan somna om, att gå på toa kan göra så mycket, du är inte ensam om det! 🙁

 6. Så mysigt att vakna upp till snö efter en sovmorgon. Här har de snöat lite men de smälter direkt. Så häftigt att ens andliga jag försöker säga en något bär man vaknar till så på natten

 7. Så härligt med första snön! Här regnar det bara! Inte lika kul. Så spännade med ny blogggrupp 🙂

 8. Vill också ha snö ! Men lär väl inte va någon vid jul som vanligt ! Kul med en blogggrupp men jag trivs faktiskt i den jag är ! 😀 blir rörigt med flera.

 9. Usch saknar inte snön alls, de får gärna hålla sig borta.
  Intressant artikel, jag är en av dom som blir så frustrerad haha

 10. Det låter ju jättespännande det du skriver, för jag är också intresserad av det andliga! 😊 Här har det fallit några snöflingor vid ett par tillfällen, men inget som ligger kvar.

 11. Håller med spirituella och andliga saker är så intressant, tycker själv om att läsa horoskop och grejer 😀 Ja toppen ju är också med i den gruppen 🙂

 12. Väldigt intressant artikel. Kommer tänka på den när jag nästa gång vaknar mitt i natten. Mysigt med snö, vore kul om det kom lite mer 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: