Secret Sisters ska vi byta julklappar?

Hej.

Jag som älskar att få spännande paket och kanske egentligen tycker att det är ännu roligare att ge paket. Kunde inte säga nej när en bloggvän till mig hade en så spännande julklappslek på sin Face Book. Jag hakade på vilket jag tycker att ni ska göra också.

julklapp

SECRET SISTER is back!

Jag letar 6 eller fler väninnor som vill vara med och byta julklappar. Spelar ingen roll var du bor – alla är välkomna att vara med.
Du behöver bara köpa EN julklapp för cirka 100kr och skicka till en hemlig väninna. Själv kan du få 6-36 julklappar. Detta är jätte kul, tänk vad roligt att skicka till någon du inte känner och få från folk du inte känner. Vem vill inte göra någon glad och själv bli överraskad?
Skriv ”jag är med” så skickar jag uppgifter om din ”hemliga” väninna.
Alla kan vara med 😍😍 Kommentera nedan om du vill vara med 😁

 

Puss & Kram

17 thoughts on “Secret Sisters ska vi byta julklappar?

Add yours

  1. Det här verkar vara stort i år, tycker att det dyker upp både på Facebook, Instagram o bloggar. Kul!!🌸💕

  2. Verkar så kul! Men kan inte dela sånt på min fb.. Dessutom så har jag inga vänner/bekanta på mina medier som skulle haka på haha..
    Du får visa vad du köper och själv får sen 😀

    1. Vet du vad Jan vi tror ingenting utan är tycker bara det är roligt att köpa paket till varandra. Om du inte vill vara med behöver du inte. Men det skulle vara roligt att få köpa till dig.

  3. Jag är med jag ska bara.. =))) Handla och lägga ut efter egna kompisar också. Det verkar som att alla är upoptagna nu ju. Kram

  4. Åh har sett detta förut och det verkar vara så mysigt! Ska fundera lite tänkte jag, när måste man köpa julklapp isf? 🙂

  5. Jag hakade också på, men tyvärr så var det inte några direkta som ville ställe upp när jag lade upp. De som först sa ja, drog sig ur när de fick infon. Tradigt.

    Hahaha… Jag älskar Jan´s kommentar.. Det är ju synd att han inte har koll på det här med kedjebrev och hur det fungerar. Ju mer det sprids desto mer paket får man ju, om alla bara följer stegen vill säga. Jag kommer dessvärre inte få några eftersom ingen hakade på hos mig.

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa