Secret Sisters ska vi byta julklappar?

Hej.

Jag som älskar att få spännande paket och kanske egentligen tycker att det är ännu roligare att ge paket. Kunde inte säga nej när en bloggvän till mig hade en så spännande julklappslek på sin Face Book. Jag hakade på vilket jag tycker att ni ska göra också.

julklapp

SECRET SISTER is back!

Jag letar 6 eller fler väninnor som vill vara med och byta julklappar. Spelar ingen roll var du bor – alla är välkomna att vara med.
Du behöver bara köpa EN julklapp för cirka 100kr och skicka till en hemlig väninna. Själv kan du få 6-36 julklappar. Detta är jätte kul, tänk vad roligt att skicka till någon du inte känner och få från folk du inte känner. Vem vill inte göra någon glad och själv bli överraskad?
Skriv ”jag är med” så skickar jag uppgifter om din ”hemliga” väninna.
Alla kan vara med 😍😍 Kommentera nedan om du vill vara med 😁

OBS detta verkar vara en bluff, LÄS HÄR

Puss & Kram

17 reaktioner till “Secret Sisters ska vi byta julklappar?

Lägg till

  1. Verkar så kul! Men kan inte dela sånt på min fb.. Dessutom så har jag inga vänner/bekanta på mina medier som skulle haka på haha..
    Du får visa vad du köper och själv får sen 😀

    Gilla

  2. Jag hakade också på, men tyvärr så var det inte några direkta som ville ställe upp när jag lade upp. De som först sa ja, drog sig ur när de fick infon. Tradigt.

    Hahaha… Jag älskar Jan´s kommentar.. Det är ju synd att han inte har koll på det här med kedjebrev och hur det fungerar. Ju mer det sprids desto mer paket får man ju, om alla bara följer stegen vill säga. Jag kommer dessvärre inte få några eftersom ingen hakade på hos mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: