Julgranen på plats.

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Hej.

Förra veckan när jag satt och surfade runt bland jultomtar och julgranskulor hittade jag den mest smarta julgranen jag någonsin sett. Många av oss är trångbodda eller kanske rent av allergiska mot gran. Visst kan man använda en plastgran men ärligt…hur charmigt är det med en plastgran? Hos mig vill jag att det ska dofta gran och julgranen har en given plats i vardagsrummet. Trots det och att jag ofta har en mindre gran i andra sidan av huset så kunde jag inte låta bli att klicka hem denna underbara väggpanel Christmas Tree. Tänk en julgran, som varken barrar eller tar onödig plats. Och dessutom hänger på väggen.

Julgranen på plats.

Nu är som sagt ena julgranen på plats i köket på alla platser. Nu kommer vi alltså äta mat precis bredvid granen utan att sticka oss på barren. Jag är lite uppe i varv nu för att jag blev så toknöjd och tycker det är lite mysigt att tjuvstartat med granen i år. Jotex har verkligen blivit en butik som passar de allra flesta nu. Väggpanelen säljs separat så ljusslingan får ni lägga till som en extra produkt. Läste i recensionerna att några missat att ljusslingan inte ingick så de fick köpa till.

Granen är på plats som sagt. Det är så mysigt och fint nere i köket nu. Igår kväll sjöng och spelade vi julsånger. Tror minsann det var fler än jag som fick julfeeling av den fina väggpanelen.

19g19h

15nov1
Bilden lånad av Jotex.
15nov2
Bilden lånad av Jotex.

Väggpanelen hittar nu – Här och Ljusslingan hittar ni Här.

bra

Kram Kram

 

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

 

18 reaktioner till “Julgranen på plats.

Lägg till

 1. Så fint det blev med en ljusslinga till! 🙂
  Jag har plastgran, mest för att jag växte upp med det då vi inte kunde ha en riktig pga min brors astma. Blir sugen på en riktig varje år men gillar inte tanken på alla kryp och barr.

  Gilla

 2. Men gud vad mysigt, gran doften är underbar det håller jag med dig om, tror inte det blir någon gran här hemma i år iaf, tror inte mamma och dom heller ska ha någon gran för dom är utomlands två veckor i december månad! 😦

  Gilla

 3. Haha, jag förstod inte alls först. Vad då hänga på väggen? Den hänger väl inte på väggen? Det är ju julklappar där och… Vaaaa är det inte en riktig gran alltså? Min sambo skulle älska den så som han gnäller över äkta granars förmåga att barra..

  Gilla

 4. Riktigt kreativ idé, gissar på att det är en kattägare som kommit på konceptet hahah. Jag är tyvärr allergisk mot gran så plastgran passar perfekt 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: