Kaffe som doftade underbart och stickers.

Tralla La La.

Så hamnade jag äntligen i min fåtölj igen med datorn i knäet med bloggen och bloggfix. Min måndag har verkligen gått i ett. Hela förmiddagen har varit ett ända ringande hit och dit följt av samtal med den ena läkaren och experten efter den andra på grund av att Marcel reagerade fel på den medicinen som läkarteamet började sätta in. Så på onsdag blir det sjukhuset hela eftermiddagen med lugn röntgen och utprovning av nya medicinen. När allt ringande och fixande kring Marcel och hans special variant på Hyper IGD drog jag på mig varma sköna kläder och gick ner till Ica för att hämta ut ett spännande paket som jag väntat på. Paketen innehöll något som var så himla fint men det tar jag imorgon och visar er.

Kaffe i brevlådan.

Minns ni att jag pratade om Kaffefamiljen för någon vecka sedan? Hur som helst idag kom äntligen mitt kaffe efter att posten strulat bort två påsar som varit på väg. Det är ju inte för inte som jag gett upp Postnord och har digital brevlåda. Ibland när jag önskar något i brevlåda hem hit så skriver jag en c/o på någon i familjen så dimper det ner i brevlådan om postnord gör rätt och klarar av det såklart. Hur som helst idag kom mitt Kamilla Kaffe med smak av choklad, kakao, vanilj och nötter.

19d19f

Kaffet doftade underbart.

Det kan ju kanske tyckas lite små äckligt att trycka ner hela näsan i kaffe påsen för att dofta på kaffet men det är så jag gör. Vilken lycka säger jag – Kaffet var gudomligt. Extra roligt så klart när jag själv varit med och plockat ihop mitt Kamilla Kaffe.

Naglarna med stickers på.

I fredags var jag som jag berättat tidigare i stan och gjorde nya naglar hela svarta blanka fick de bli. I fredags present köpte jag stickers till naglarna för att på egen hand kunna göra naglarna lite roligare. Min bloggvän Melissa påminde mig ikväll om att jag skulle visa hur naglarna blev med stickers. Då hade jag ännu inte fixat dem men nu så har jag satt stickers på några av dem. Så lätt och roligt att själv kunna förvandla och förändra sina naglar med hjälp av stickers.

19a

Sov Gott – Puss & Kram

 

 

4 thoughts on “Kaffe som doftade underbart och stickers.

Add yours

  1. Jag tror att jag också skulle gilla ditt Kamillakaffe!😊 Smakblandningen låter jättegod!😊 Jistanes vilka tjusiga och lyxiga naglar du har!

  2. Kaffet låter ju så gott. Brukar också sticka ner i näsan i kaffet och lukta 🙂 Gillar att testa, lukta, smaka och verkligen hitta alla undertoner.

  3. Så tråkigt att m regerade fel på medicinen. Hoppas att han får en bättre medicin i morgon. Så spännande med ditt kaffe. Jag trycker alltid ner näsan i kaffepåsen gör att känna doften 😍

  4. Har du själv kommit på innehållet i ditt kaffe? Det lät gott, även om jag själv inte är någon kaffedrickare. Men rolig present – jag måste ta och kika in det… Har nog missat ditt inlägg så får kika in det först =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: