Söndagsmiddag på Fridays.

Halloj.

Jag är så glad att vi tog oss i kragen och ryckte upp oss i alla fall tre av fyra och åkte in till stan och åt söndagsmiddag på Fridays Kungsträdgården. Marre kände sig inte hundra så vi blev bara tre vilket var lite trist men vi andra tre hade det supermysigt. Är det något som ofta brukar bli bra är det att köra på spontangrejer.

Söndagsmiddag på Fridays.

Vi skrattade och busade med varandra under hela middagen och hade det bara bäst. Maten var kanon god. När vi gick genom Kungsan mot bilen var vi så proppmätta att Tilda nästan mådde illa. Tur att vi inte hade någon klocka att gå efter för vi strosade verkligen fram genom stan. Det ända som fattades var snön för det var snökallt i luften. Tänk att vi snart har advent. Hjälp jag har inte hängt med i svängarna i år.

18d18f18g18c

Sakta vi gick genom stan.

Något som jag fört över till våra barn är kärleken till stan. Vi trivs varenda minut och började planera för att åka skridskor en kväll i Kungsan fram över. Då ska vi dansa runt runt som alla andra i karusellen där alla åker runt runt. Därefter ska vi sätta oss och dricka varmchoklad innan vi beger oss hemåt igen. En vacker dag ska vi bo i stan igen när den dagen kommer vet bara stjärnorna.

18a18h18i

puss1

9 thoughts on “Söndagsmiddag på Fridays.

Add yours

  1. Vilken härlig kväll! Och det är ju så gott på Friday’s. Som uppvuxen i stan har jag svårt att tänka mig att jag någon gång skulle bo någon annanstans. Trivs verkligen att ha allt nära. Sen är det klart det har sina nackdelar, men det har ju det mesta.

  2. Vilken härlig söndag med middag ute. Snö hade verkligen var så mysigt nu. Jag längtar som bara den efter snö. Det är alltid skönt att kunna strosa igenom stan 🙂

  3. Vilken mysig dag. Är också stadsmänniska och bara älskar storstan. Nu bor jag på andra sidan av landet, men får jag erkänna att jag också gillar Stockholm?

  4. Usch ja det är för jobbigt när man blir för mätt, man orkar knappt gå! ^^
    Känner igen det där faktiskt, haha

    Åh vad mysigt att bara gå och njuta av stunden! 😀

  5. Jag älskar Fridays! Är där på regelbunden basis 😊 De har så god mat. När vi var i Dubai åt vi på Fridays och där var det verkligen välja och vraka bland alla supergoda maträtter 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: