CV ska fånga uppmärksamhet.

 

” Inlägget är i samarbete med CV – mallen ”

0x0

Hej.

Jag har testat att göra om mitt CV hos CV-mallen.se och nu ändrat utseende på mitt CV till ett mycket proffsigare och renare. Något som många som söker nya anställningar och uppdrag många gånger glömmer bort är hur viktigt det första intrycket är. Många tror sig att det första intrycket är vid en eventuell intervju men där har de fel. Jag som själv läst många ansökningar och varit delaktig i flera anställningar utav personal i förskolans värld vet hur viktigt det är med ett proffsigt och unikt CV. Redan i denna processen välj många bort som kanske skulle kunnat vara en god och kompetent kollega.

Ditt CV är första möjligheten att göra ett positivt intryck och därför är det viktigt att ha ett överskådligt och informativt CV med en snygg design. Jag tog hjälp av CV mallen.se för att göra om mitt egna cv till ett modernare och proffsigare. Målet var att skapa ett cv som fångar arbetsgivarens uppmärksamhet till just mig och mitt cv.

6ef9ff5f-9e97-4ab7-9641-01d838494197

 

Man ska sticka ut.

Ja man ska sticka ut – det handlar om att fånga intresse hos den som läser eller ögnar igenom alla de CV som företagen får vid en nyanställning. Frågan är hur man sticker ut? Vad är viktigt att tänka på?

 • För och främst en tydlig ren och tydlig CV som inte med för extreme design som kan förvilla. Tänk på att arbetsgivare bara lägger ungefär 20 till 30 sekunder på att ”scanna” av ditt CV, därför bör det vara strukturerat och enkelt att läsa.
 • Håll ditt CV uppdaterat med kurser och viktiga projekt som du tycker kan vara av intresse för en kommande arbetsgivare.
 • Använd dig inte av för konstiga e-post adresser.
 • Stavfel är något som inte uppskattas.
 • För mycket text. Håll ditt CV städat, lättläst och tilltalande. Att låta det vara luftigt.

Ta hjälp med ditt CV.

Är du inte en fena på design och hur rekryterare tänker ta då hjälp av CV-mallen som är enkla att använda. Hos CV-mallen får du gratis hjälp med CV, personligt brev och kan enkelt göra personlighetstest. Du kan även skriva ditt CV på flera olika språk. Skulle du utöver detta vilja ha tillgång till att ladda ner och i sin tur skriva ut ditt CV behöver du ska ett premium konto för 99kr / månad. Med ett premiumkonto har du tillgång till 20 olika CV, personliga brev plus att ditt CV saknas CV mallen loggan.

Ha det gott – Kram.

 

” Inlägget är i samarbete med CV – mallen ”

 

7 reaktioner till “CV ska fånga uppmärksamhet.

Lägg till

 1. Bra tips!! Inser att jag bara sökt ett enda jobb nånsin med hjälp av cv, jobben efter det här jag blivit tillfrågad om av blivande arbetsgivaren. Men håller ju på att byta bransch så kan det nog bli aktuellt med att skriva cv igen. 🌸💕

  Gilla

 2. Jag har gått på så himla många ”söka jobb-kurser” och lärt mig hur ett CV skall se ut. Det jobbiga är bara att när jag kommer till en ny sån här kurs så tycker de inte att jag gjort rätt, så jag ändrar och är nöjd och när jag kommer till nästa kurs är det fel på den också. Rätt tröttsamt. Jag har sett flera såna här cleana och bra CV:n så när jag skall söka jobb inför sommaren och efter min utbildning kommer jag nog testa att göra efter CV-mallen faktiskt =)

  Gilla

 3. Åh va bra tips,
  mitt cv är värdelöst… haha…
  Men med detta verkar det ju super lätt att göra ett bra cv!!

  Tack för tipset!

  Ha en fin måndag!!
  Kram kram

  Gilla

 4. Åh va grymt inlägg, tusen tack för tips! 😃 Har tänkt söka något timjobb men har såna problem med cvet så behövde verkligen läsa de här 😊🌺

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: