Så nära får ingen gå tydligen.

Hej Hej.

Idag är jag tillbaka igen, igår kände jag att jag var tvungen att ta en dag off med bloggen. De sista dagarna har bloggen känts som en press för mig jag ville ha den aktiv men varken tiden, lusten eller jag hann med så igår blev det tomt.

Så nära får ingen gå tydligen.

Det hände en lite konstig grej när jag kom tillbaka från min promis i skogen igår. Familjen som bor i ena villan längst upp på en väg vid ingången till skogsstigen på en gata bredvid min höll på i sin trädgård och göra ordning för vintern. Ute på gatan precis vid plattgången in till sin trädgård stod en skottkärra parkerad full med överbliven frukt.

Där såg jag hobbyfotografen en fin bild och gick lite närmre och tog en bild. Ingen syntes till i trädgården eller ens kring huset. Såg jag tog en bild. När jag fick tanken att ta en till från sidan kom någon kvinna ut från huset. Någon som jag aldrig sett tidigare och sa bestämt som Prussiluskan att jag minsann inte fick fota deras skottkärra.

17b

Jag fann mig snabbt och sa att det var ju tråkigt för den var så vacker. Det hjälpte inte för henne. Sist berättade jag att eftersom den står på gatan och det bara är skottkärran på bilden får jag visst det enligt PUL osv. Jag erbjöd mig till och med att visa bilden jag tagit men det var hon inte intresserad av. Då blev hon som förbytt och sa att ja just det dessa lagar och trams. – Vill du inte fota mig? sa hon medan tog ut sin tofs och rufsade till håret. Hmm vilken skum person!!! Grejen är den att man ofta känner när någon tramsar eller är seriös. Seriös var vad jag tror att hon var. Hur som helst kände jag mig som ett riktigt fån och tänker inte gå den vägen in eller ut ur skogen flera gånger. Jag tänker ta min vanliga väg på min gatan….så är det och fota  grenar i skogen som snällt ställer upp på bild.

17a

pusskram

22 reaktioner till “Så nära får ingen gå tydligen.

Lägg till

 1. Men va tusan😂 Håller med dig om att hon verkade väldigt skum. Jag hade blivit glad att du fotade något på min tomt, givetvis hade jag velat se. Men aldrig bett dig fotografera mig❤

  Gilla

 2. Men så dumt. Tror hon att du ska stjäla den eller? Känns som väldigt mycket besvär att först fotografera den, vad är en skottkärra värd liksom? Fast det är klart, det kanske är en magisk skottkärra?😉
  Människor kan var så himl knasig.

  Gilla

 3. Det var verkligen en tjusigt foto! Man måste ta chansen när man väl ser den! 🙂 Brukar alltid bära med mig kameran ifall man skulle hitta chansen till ett fint fotografi! 🙂

  Gilla

 4. Hahaha men hon ville ju att du tog foto på henne och inte ”rullebören”. Fotot blev ju grymt fint, gör det i lite gasmmeldags stil och skriv ut och ge till tanten =)

  Gilla

 5. Shit vilken konstig reaktion, att folk orkar hålla på hahah. Bloggpaus är heeelt okej, du behöver inte vara på topp 24 timmar om dygnet, det är okej att vila ibland när det behövs 🙂

  Gilla

 6. Jag kände exakt likadant igår angående bloggen! Har också känt de senaste dagarna att jag enbart har uppdaterat på grund av den inre pressen av att vara aktiv, men igår lät jag det vara. Det behövs ibland 🙂

  Gilla

 7. Ibland får man ta en paus från bloggen och få ny energi. Vad konstig hon verkade du tog ju bara bild på en skottkärra, kan ju va vem som helst. Sista bilden är så vacker 🙂

  Gilla

 8. Haha ja det såg nog roligt ut då du fotade dem hon har väl inget fotoöga så hon såg ej motivet. Men så fånigt att bli så bestött, i allsin dar hon ville ju bara tjaffsa, för mycket fritid antagligen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: