Glöggpremiär igår.

Hej.

Som jag längtat och väntat på att glöggen skulle komma tillbaka så jag fick sitta och smutta glögg och mumsa pepparkakor. Jag hade en riktig myskväll igår. Fredagsmys när det är som allra bäst. Utan måsten skjutsningar eller stress att maten behövde stå på bordet vid en bestämd tid. Det var verkligen inte igår så jag njöt fullt ut. Vi körde på den obligatoriska tacofredagen och kunde äta tillsammans vid köksbordet i lugn och ro. Det borde vara en självklarhet men så är det långt ifrån med två idrottande barn med olika tider och den stora sonen som jobbar eller hänger med kompisar så ofta han kan.

Glöggpremiär igår.

När jag var på Ikea i veckan fick jag med mig både pepparkakor och glögg men glömde såklart att köpa med mandel hem vilka är ett måste när jag dricker glögg. Igår var det dags att göra årets glöggpremiär. Attans så himla mysigt och gott. Ikea glöggen var riktigt god och inte sådär söt och sliskig som de alkoholfria ofta kan bli. Nej då Ikea glöggen får bra betyg av mig.

16glögg116glögg2

18a

Kramis

29 reaktioner till “Glöggpremiär igår.

Lägg till

  1. Jag har nog inte druckit glögg sedan jag var liten, vad är det ens i? Hahah. Kanske dags att börja hålla koll på såna här saker för mig 😉

    Gilla

  2. Jag är ingen glöggälskare men precis som med kaffe, så är det något förtrollande med doften av det. Jag kastas på något sätt tillbaka i tiden till den tiden när man var liten och julen var en spännande tid. Tycker om julen nu med men den innebär en del stress med barn och pyntande.

    Gilla

  3. Så gott med glögg! O Lussekatt. Det ska jag äta i dec idag åt jag faktist risgrynsgröt lite julkänsla över det med 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: