Tre Fredags … i stan.

Hej.

Vilken skön fredagsförmiddag jag haft idag. En fredag där jag maxade in allt som jag brukar unna mig på fredagar i en och samma sväng. Först och främst så blev jag så glad över att vi faktiskt hade sol och klarblå himmel idag.

Tre Fredags … i stan.

Fredagsfokus först ut. Fixa naglarna blev min fokus stund denna fredagen. Jag hade en plan men om jag ska vara riktigt ärlig så litar jag inte fullt ut på att nagelfolket på detta ställe som jag var på även gången innan förstår vad jag menar. De flesta pratar inte svenska och då tycker jag det blir krångligt att förklara vad jag menar. Så jag sparar mig till jag kommer till Malin nästa gång, för då ska jag gå all in igen.

Svarta naglar fick det bli. Min plan eller jag tänkte att då kan jag enkelt trolla till dem lite själv med stickers om jag känner för det. Hur som helst så tycker jag att de är duktiga och har gjort naglar som jag trivts med och så har de haft bra kvalité och hållit hela vägen fram tills det var dags att fixa nya igen. Me Like på den.

16d16b

Fredagsfika på Muffin Bakery.

Jag smet in på Muffin Bakery och tog mig en fredagsfika idag. Wao vilka stora och spännande muffins de har. Det var inte det lättaste att välja men till slut föll valet på den som innehöll kardemumma som jag är så förälskad i. Jag skulle kunna säga att det var fett nice att sitta vid min fönsterplats och kika ut på alla som gick förbi för det var precis så som tjejer vid borde bredvid sa. Så jag härmade dem det var verkligen fett nice hur lugnt och skönt som helst. Kanon god muffins, gott kaffe och skönt ställe.

16e16f16g

Fredagspresenten blev helt perfekt.

Som jag sa så blev naglar helt svarta utan något på alls. Extra roligt att jag på första timman med de nya svarta naglarna fick tre personer som tyckte de var så snygga. skönt när jag var lite tveksam. Trots det gick jag in på Åhlens och köpte med mig stckers som jag kan använda på naglarna om jag tröttnar på de svarta eller vill piffa upp dem lite. Nagelstickers blev en himla bra fredagspresent till mig denna veckan.

16c16a

21b

♥  Puss ♥

15 thoughts on “Tre Fredags … i stan.

Add yours

  1. Vilka snygga naglar! Och vad roligt det verkar med dessa stickers att dekorera med. Jag har aldrig varit mycket för att fixa naglar och så, men jag kan definitivt tänka mig att sitta och leka lite med stickers. 😀

  2. Vad snygga dem blev, blir ju lite sugen på att fixa mina egna nu faktiskt !
    Det där fikat såg ju riktigt gött ut 😀

  3. Grymt snygga naglar oooo så god fika, så avis på båda! Hoppas ni får en riktigt trevlig helg, imorgon ska jag träffa Katja, wihoo!
    Svar: Ja det är verkligen roligt Kamilla, det har dragit igång ordentligt. Så vi är inne på nästa år och bokar, emellanåt är det viktigt att andas och ta det lite lugnt. Men detta året har varit hysteriskt, hehe.

  4. Jag vill så gärna göra naglar jag med, men får inte på jobbet så får avstå, men tycker det är så snyggt. Samt så mysigt och gott det där såg ut

  5. Snyggt med svarta naglar! 😀 Jag har en nära vän sm är nagelteknolog, dock arbetar hon inte inom det nu. Men hon gjorde mina bröllopsnaglar. Jag vågar typ inte hos någon annan, än dem hon godkänner haha! För så mycket kan gå fel! Hoppas du får en riktigt härlig helg!! 🙂

  6. Det blir nog häftigt med stickers på tror jag 🙂 Kul vad man kan göra med naglar nuförtiden, de blir ju rena rama konstverken. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: