121% Skitstövel.

Hej.

Brukar ni också göra tester om allt möjligt som finns på Face book? Igår när jag skrollade igenom FB såg jag ett test där en vän till mig gjort ett test om hur mycket skitstövel han var. Tror att han landade på 3% och var genomsnäll och god vilket stämmer för han är trevlig. Självklart så testade även jag. Man fick välja en egen bild de skulle utgå ifrån. Jag valde en där jag tycker jag ser snäll ut.

Resultatet 121% Skitstövel.

14skit

Himmel och pannkaka vad fel jag hade – jag är den värsta skitstöveln som gått i ett par skor.  Det komiska är att jag gjorde testet tre gånger för att se om jag fick samma svar – det fick jag tyvärr. Jag måste helt enkelt gå runt hela dagarna och bitchblicka alla som jag möter. Fasiken vad jobbigt. Tur för mig att några tycker jag är snäll i alla fall.

Så mina vänner passa er för mig – 121% Skitstövel säger väl allt.

29

Kramis

16 thoughts on “121% Skitstövel.

Add yours

 1. Jag gör aldrig såna tester på fb, vill inte lämna ut information om mina vänner utan deras tillåtelse. Har dock flera vänner som gör det och jag blir lika irriterad varje gång, men jag förstår att alla kanske inte har koll på vad man godkänner. Sen tror jag dock att ditt test är 100% random, så tro inte för mycket på det ❤

 2. hahah vad roligt! Gjorde såna test förut men har inte gjort det på ett tag! De kan vara små roliga ibland. Men tror det testet hade väldigt fel där om dig, du är nog genom god du med <3

 3. Hahaha! Vilken otur! Jag tycker de är så roliga att göra dessa tester, för man får alltid så jäkla komiska svar. Jag hoppas att ingen går på detta och tror 100% på resultaten. Men roligt har man =)

 4. Nej jag brukar inte göra tester på fb, alltså info som man vill ha privat godkänner man ofta till att ge ut då man gör testerna.
  Jag tycker inte om att ha sånt här i min fb feed, det känns så oseriöst 🙁
  Tror inte heller att testerna säger som det är , mest bara påhitt 😛

 5. Gjorde dem förut, men jag vet ju att det inte stämmer ändå, haha. Som någon ovanstående sa, ta det med en nypa(eller stor skopa) salt. Kramar fina du <3

 6. Haha jag brukar också göra såna där test ibland och ibland blir man chockad av svaren man får! Jag tror inte en sekund på det där testat för du verkar genomsnäll 😉

 7. Haha, jag gjorde såna test när jag var yngre fick alltid knäppa svar 🙈 jag tror inte att du är en sån skitstövel utan att du är snäll 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: