Tomtejakt och ljus var uppdraget

Halloj.

Det var verkligen inte igår som jag var på IKEA på kvällen. Förr var jag ofta där på kvällar innan jag fick barn. Nu för tiden har det blivit andra tider så det som var lite kul var att det var helt andra typer av människor nu ikväll. Mestadels unga par som säkert nyss satt bo tillsammans eller äldre par och så jag. Tror inte jag såg många barnvagnar vilket jag brukar bli påkörd av stup i kvarten när jag är på IKEA på dagtid.

Tomtejakt och ljus var uppdraget.

Jodå hem kom jag med en massa värmeljus precis som jag skulle. Jag hade även i uppdrag av Marcel att kika på några saker som han var intresserad av till sitt rum. Där efter var jag fri att leta tomtar och försöka börja känna lite julfeeling. Jodå några tomtar såg jag allt fast jag tyckte de var få. Däremot hade IKEA bunkrat upp med julgranskulor i massor. Ska jag vara ärlig så trodde jag att julavdelningen som jag kallar den skulle vara betydligt mycket större än vad den var. Jag tänker att de borde fyllt på med adventsprylar mycket mera än julgranar i plast, julgransslingor och kulor i överflöd nu innan advent ännu inte är här.

14d14e14c

Pepparkakor och glögg check på den.

Jag smet in på den lilla butiken som säljer matvaror på IKEA. Eller där de säljer sina egna produkter….jag tror ni förstår vad jag menar. Nu finns det även en burk med pepparkakshjärtan och en alkoholfri glögg här hemma och väntar. Jag var eller är fortfarande riktigt sugen men jag missade ju att köpa hem mandel och utan mandel blir det ingen glögg för mig. Jag är den som överdoserar min glöggmugg med russin och mandlar bara för att det blir så himla gott med mycket mandlar.

14f14h

Kvällsturer kommer det bli flera.

Åka till IKEA på kvällen var riktigt skönt. Nästa gång kommer jag åka när jag har mera tid på mig och inga måsten som jag måste hinna till efter jag varit inne på varuhuset. Tänk vad skönt det hade varit att smitit in på en bio på Heron City efter jag varit klart på IKEA. Det känns som om jag börjat hitta en ny melodi för hur jag besöker IKEA framöver. Hur som helst – jag är nöjd och fick bara med mig bra saker och inget onödigt denna gången.

14xx

Sov Gott.

Kramis.

 

12 thoughts on “Tomtejakt och ljus var uppdraget

Add yours

  1. Jag håller med dig, ska dem börja med något, så är det ju advents saker innan julgrans saker. Dock känns allt alldeles för tidigt haha! Men kanske bara för att jag känner att tiden springer iväg! hihi

  2. Rackarns vad du fick tankar inför framtida Ikea-besök.
    Jag älskar att gå omkring där men jag blir så trött efter så bio skulle jag nog inte våga mig försöka på😂

  3. Åh, jag har inte varit på Ikea på länge nu, men behöver också åka dit för att fylla på ljusförrådet. Värmeljus kan man aldrig få för många av! Älskar att spendera tid på deras jultorg men tycker att det i princip varit samma saker nu under några år.

  4. Åh helt underbart att gå runt och leta massa juldekorationer sådär. Det ska jag också göra när jag får pengar hade jag tänkt 🙂

  5. Vad tråkigt att dom inte har bunkrat upp så mycket med julsaker. Tomtarna är ju så fina och julgranskulorna 😍 så fin pepparkaksburk. Mandel i glögg är ju ett måste 😍

  6. Vilken julfeeling man får av att se på dessa bilder! Nästan så man längtar till julen nu. Hahaha nejdå. Glögg är gott men föredrar utan russin isf 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: