Jag drar mot Ikea på tomtejakt.

Hej.

Jag har ruttnat på denna tråkiga dag. Grå och trist plus att jag vara haft en massa tråkiga måsten att göra. Tvätten var absolut tråkigast, Det är det tråkigaste jag vet att stryka och vika tvätten i fina högar. Är det någon tjänst som jag skulle köpa in så är det att hålla på med tvätten och disken också för den delen. Hur som helst….Jag drar mot Ikea när barnen tränar och Wille är ute på galej.

Tomtejakt och fylla ljusförrådet.

Mitt uppdrag får bli att fylla på ljusförråden och leta efter söta små tomtenissar. Jag har verkligen vänt upp och ber på min tillvaro just nu känns det som men men det kanske är det som behövs för att komma på fötter igen.

14b

Må så gott.

Puss.

 

16 reaktioner till “Jag drar mot Ikea på tomtejakt.

Lägg till

  1. Det värsta med att befinna sig på ikea är att man på något märkligt sätt alltid kommer där i från med massa andra grejer som inte stod på köptlistan.Hoppas att du hittade dina ljus.Jag avskyr också att ta hand om tvätten.

    Gilla

  2. Oh, IKEA är rolig nu under innan-julperioden. Så roligt att vandra där, som i ett Christmas land 😊 måste själv dit 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: