Dagens Tips – Dagens Vill ha.

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Hej.

Överallt men framför allt i inkorgen på mailen svärmar det över med tips om den stundande Black Friday. Vilket i sin tur är en kanon bra idé men alla dessa mail gör mig vimsig. Just idag känner jag att både jag och min mobil behöver piffas upp lite extra. Jag behöver färg och solsken i mitt liv.

Dagens Tips – Dagens Vill ha.

När det kommer till mobilskal finns det inga skal som håller så bra som de från Ideal of Sweden. Tro mig jag har testa från de flesta eftersom jag varit och delvis fortfarande är en nörd när det kommer till mobilskal. Förr tröttnade jag ofta och bytte stup i kvarten. Nu är jag lite klokare och köper bara de som jag verkligen tror att jag skulle kunna trivas med.

En sak som jag tycker är viktig när jag väljer skal är att jag som har en svart mobil inte ska använda ljusa skal då jag inte gillar kanten som blir på framsida svart mot ljus. Visst händer det att jag köpt och köper så men de gångerna byts skalet också tidigt. Hur som helst….nu ska jag köra på rött igen. Jag som alltid haft en liten kärlek till just röda skal.

 

14nov1

Här hittar ni skal 1 – Här hittar ni skal 2.

Puss & Kram

 

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

10 reaktioner till “Dagens Tips – Dagens Vill ha.

Lägg till

 1. Ideal of Sweden har verkligen ett skal för varje tillfälle tycker jag.
  Jag köpte en sån mobil-plånbok i somras från dom, grymt snygg. Enda nackdelen är att den blev lite klumpig att släpa omkring på.

  Gilla

 2. Jag gillade inte deras skal innan men har ändrat uppfattning. Synd bara det inte finns så stor variation till min mobil. Första blicken på det vänstra skalen fick mig att tro det var bacon. hahaha..

  Gilla

 3. Fina skal, särskilt det till höger. Var också en sådan som bytte jämt förr, nu kör jag mitt stadiga svarta som täcker både fram och baksida. Vilket inte är bra alls för jag hittar aldrig mobilskrället i väskan! Nästa gång blir det knallrosa.

  Gillad av 1 person

 4. Jag har totaaalt missat hela black friday historien, trodde inte det var än på ett tag. Skit snygga skal, önskar det fanns mer till samsung faktiskt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: