Lunch på K4 i Pampas Marina.

Hej.

Idag hade R en ledig dag och bjöd mig på en helt underbar lunch på K4 i Pampas Marina. Tack ♥ ! Restaurangen som låg på samma plats som den tidigare som stängde i början av året och lagom till sommaren öppnade stället upp i ny regi under namnet K4 Pampas. Vill ni äta lunch i en idyllisk miljö – då ska du absolut komma hit! Förra gången jag var i Pampas var i sen somras med syster en dag då det var stek hett ute och det smuttades på bubbel vid nästan varje bord. Idag var det höst, betydligt ruggigare ute och uteserveringen stängd för detta året. Miljön i Pampas är precis som det låter ett båtvarv från början. Nu ligger det fullt av magiska husbåtar runt bryggorna och små söta fiskebodar trängs bredvid varandra.

13m

Lunch på K4 i Pampas Marina.

Lunchen på K4 Pampas blev en super hit för både Robert och mig. Vilket ställe! Lagom med folk, super snygg och fräsch inredning och miljön, trevlig personal och kanon god mat. Hos dem kan man få en härlig matupplevelse med havsutsikt. Nära vattnet i en lugnande miljö bara ett stenkast från stan. Me Like på den!

13

Lunchen idag bestod av raggmunk med fläsk, paella och champinjonsoppa med en stor och härlig salladsbuffé. All maten var kanon god men toppbetyget fick raggmunken med fläsk men fläsket hoppade jag över. Lite extra plus ger jag till min goda lemonad som jag drack idag. Ett helt nytt märke och ny smak för mig. Så galet gott allting. Dit kommer vi båda två garanterat gå flera gånger och äta lunch.

13k13h13i13g13f

En dröm – att bo på en husbåt.

En sak som jag om den inte står på min bucket 100 lista måste skriva till är att bo på en husbåt i Pampas i minst 6 månader. Säger bara wao vilken känsla och upplevelse det måste vara. Jag tycker att det är så charmigt och nästan drömskt att vara där på bryggorna bland husbåtarna och lyxbåtar. Hur som helst så har jag hittat båten som jag vill bo på. När Lotto-gubben knackar på hos mig ska jag köpa båten av ägare. Det är nog kanske enklare än att vinna på Lotto.

Här har ni mitt drömboende från och med idag. Vad tror ni kommer jag att trivas ordentligt?

13o13n

Ha det bäst.

Puss Puss.

 

23 thoughts on “Lunch på K4 i Pampas Marina.

Add yours

 1. Vilka husbåtar!! Det ser ju ut som hus som någon har ställt ut i vattnet!😊 Jag har tidigare bara sett såna som ser ut mera som båtar.
  Lunchen såg verkligen god ut!😊

 2. Vad häftigt att ha en restaurang i en husbåt maten ser jättegod ur, champinjonsoppan lät god 🙂 hoppas du blir rik nu så du kan köpa dig båten 😉

 3. Vilken frihet med husbåt egentligen, kunna styra kosan vidare när helst man tröttnar. Och så rogivande med vatten som kluckar mot båten på kvällarna.

 4. Asså skylten om stenen, jag dog av skratt! Skulle vilja ha en sån på förskolan <3 Har också sug efter en husbåt, blir dock så sjösjuk, så kanske inte <3 Kramar!

 5. Vilka häftiga båthus. Skulle lätt kunna bosätta mig i ett. Maten ser himmelskt god ut! Vilket lyx 😊

 6. Åh jag bodde jätte nära pampas under min tid i Sthlm! Jag o mitt ex gick ofta o åt brunch på ett ställe där på helgerna. Solna är så fint. Bodde vid Solna C

 7. Vanlig husmanskost är något jag äter väldigt sällan, men raggmunken såg riktigt god ut. Lite häftigt att det varit att bo så, och det kanske hade varit värt att testa.

 8. Men så häftigt att bo i en husbåt. Verklgien unikt 😍 jag vet dock inte om kag hade klarat det. Mår illa av bara tanken av att vara på en båt, haha

 9. Åh vad god lunchen såg ut!!!
  Jag är lite båtsjuk så vet inte hur bra husbåt passat mig, men det ser väldigt mysigt ut!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: