Giraffen dansade och log.

Hej.

Igår kväll när jag åkte sent och hämtade med Marcel från hockeyträningen ville Tilda hänga på. Det kan bli sena kvällar för henne med Marres hockey men hon är van och så är hon ingen som somnar tidigt på kvällarna och har aldrig varit. Hur som helst så hade vi en rolig bilresa till hockeyhallen. Vi sjöng och gastade på som vi ofta gör när det bara är vi två i bilen. Svensk Pop eller vad kanalen nu heter går ofta varm när jag kör bil, just för att jag ska få sjunga så högt och fint jag bara kan.

Giraffen dansade och log.

Väl framme på parkeringen utanför Visättra klev min lilla giraff ur bilen och danade loss till en dans som hon hittat på. Tänk att det behövs så lite för att livet ska kännas i hjärtat. Hon log, jag log och de andra som också stod och väntade log säkert de också för visst var hon sötast i världen när hon dansade sin giraffdans.

13b

Tänk om jag också haft modet att kliva ur bilen på parkeringen och dansat loss i mina pyjamasbyxor. Det hade nog blivit en snackis i laget….vem vet nästa gång kanske vi dansar kvällsdansen båda två.

Well…dags att sätta fart och göra lite tisdag.

7

10 thoughts on “Giraffen dansade och log.

Add yours

 1. Sena kvällar med hockeyn känner jag igen. Minns att jag och min syster mer än gärna följde med och hämta våran lillebror när han spelade hockey, för att se snygga killar i våran ålder som tränade efter min brors lag. Så söt giraff 😍

 2. Men åh… det är sånna här små saker som skapar minnen för livet… ”Minns du den gången när du dansade i giraffdressen när vi väntade på att hämta brorsan”.
  Det är ofta de här små sakerna som jag minns mest med min egen barndom.
  Man tror att det ska vara alla de besök på Grönan, eller andra roliga kostsamma dagar som ska skapa minnen men för mig har det inte varit så.
  Det har varit de där små ögonblicken när man har ”connectat” med sin mamma/pappa/syskon/vän… det är då det har fastnat för mig.

  Ha en fin tisdag,

  kram kram

 3. Härligt att hon kan bjuda på sig själv. 🙂 Förstår att det måste ha varit roligt att se! Du kan skaffa en liknande dräkt så livar ni upp parkeringen nästa gång. 🙂

 4. vad härligt att hon kan bjuda på sig själv utan att bry sig om människorna på pakeringen för står att du log när du fick se henne där 🙂 Vart kommer hennes underbara giraff dräkt i från?Så härligt det låter att sitta i bilen och sjunga tillsammans med sitt barn

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: