Bra, Bajs och Bäst.

Hej.

Jag har känt under en tid att jag är i en negativ spiral. Livet är inte lika lustfyllt som det var förr. Det är lätt att bli inställd på allt negativt och det som känns mindre bra. Ofta kommer de dåliga tankarna när de är dags att sova och varva ner på kvällen.

Bra, Bajs och Bäst.

En kväll för några veckor sedan när jag inte var på topp och det var tråkigt i mitt liv. Bestämde jag mig för att det är omöjligt att sova om jag ska ligga och älta allt som var eller är dåligt. Då bestämde jag mig för att köra en Bra, Bajs och Bäst i stället och i den ordningen. Vad har varit Bra idag? Vad har varit Bajs idag? Vad har varit Bäst idag?

På det sättet får jag tänka efter åt alla håll men också avsluta med det som varit Bäst i mitt liv den dagen som ska avslutas där och då.  Acceptera inte att negativa tankar ska få ta över ditt liv! ... Visst att de finns där i livet i perioder när vi inte mår så bra men det positiva bästa måste få sista ordet.

Bra – Att jag gav mig ut på en promis i skogen trots att jag inte känt mig 100%.

12b

Bajs – Att jag varit och är så dunderförkyld. Ur trist! Säger att det är det iskalla hotellrummets fel.

Bäst – Sparar jag tills jag lägger huvudet på kudden.

♥ Heja Livet  ♥

7 reaktioner till “Bra, Bajs och Bäst.

Lägg till

  1. Det är ett sånt tips jag fått i terapi att varje gång jag tänker en negativ tanke ska jag vända till något positivt! Lättare sagt än gjort dock!! Heja dig!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: