Emjoy your life.

Hej.

Något som jag lärt mig under min resa med utmattning och allt som hört den till är att ta tillvara på det lilla i det stora. Livet är här och nu inte där och då som jag tidigare tänkte och levde efter. Förr skulle allt ske när det passade mig för hela livet snurrade på och luckorna var få om det överhuvudtaget fanns några. Tiden som många av oss vill stanna, bromsa eller spela tillbaka funkar inte så. Livet går inte spela in och levas igen. Sånt funkar bara på film men när filmsnutten av våra liv är slut är vi tillbaka i verkligheten igen. Tiden behöver inte batterier den tickar bara på och går vidare. Just därför måste vi fånga tillfällena när vi kan umgås och vara där för de som ligger oss varmt om hjärtat.

Emjoy your life.

Det jag vill säga är att jag är så glad för att jag lagt och lägger så mycket av min tid på våra barn. Det sägs att barn behöver få umgås och behöver närvarande och engagerande föräldrar. Något som jag strävat efter så gott jag kunnat och kan. Jag vill vara närvarande och ge mina barn all den trygghet som de behöver för att vid 18 års ålder stå på egna ben. Nu står William som är 19 på egna ben men jag finns där ändå nu och för alltid bara för att jag älskar honom precis som jag alltid gjort. Upplever ibland att många föräldrar har så mycket med dig självs att det som är viktigast hamnar långt ner på listan.

Idag stod bortamatch på schemat för Marcel på Lidingö. Givetvis ville Tilda åka med, så fick det bli. Vi åkte mot Marcels skola för att möta upp honom. På Lidingö blev det middag på Max. Kanske inte det mest exklusiva men vi fick umgås och äta tillsammans innan vi lämnade av Marre på samlingen innan matchen. Vi andra åkte mot Lidingö centrum. Ett centrum jag aldrig varit i tidigare. Tilda shoppade smink och en pyjamas. Vi gick även runt runt inne i bokhandeln. Att besöka bokhandlar är något som både Tilda och jag tycker är så mysigt. Vi är nog lite boknördar båda två.

Innan vi åkte tillbaka till hockeyhallen smet vi in på Konsum för att shoppa hockeymjölk till sonen. Eftersom vi inte alls hittade i butiken hade vi tävling vem som först hittade drickan – Tilda vann. Priset blev två chokladkulor från Lindor där vinnare fick välja sina smaker. Som sagt det handlar om här och nu i det stora. Emjoy life helt enkelt.

15a

Hockey Flempan mot Lidingö.

Idag tyckte jag att resultatet var orättvist. Flempan var minst lika bra och skulle åkt därifrån med lika resultat minst. Heja Flempan snart kommer ni vinna varenda match igen.

15b

15c

2229343-mul-b13316

Puss Puss

 

15 thoughts on “Emjoy your life.

Add yours

  1. Jag brinner för de små sakerna i livet. Jag tycker det är de som betyder mest och kan göra störst skillnad i livet. Att hitta något som ändå är så stort. 🙂 Tänker extra mycket på det nu när jag fått barn, och vill också vara den där närvarande föräldern.

  2. Ja men det finns inget viktigare än de små runt omkring oss. Det är så synd att vi inte ser det och upplever det till 100%. Jag har skaffat barn för att älska dom alltid oavsett och utan krav

  3. Jätte bra inlägg och fint skrivet! Jag kan komma på mig själv att man typ tänker (mer känner) att man gör det sen, inte sen som i senare utan nästa gång! Jag vet ju att det inte blir nästa gång men det är så sjukt svårt att förstå det även om man VET det.. :/

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: