Fredagsfokus med rött i glaset.

Hej.

Till slut så fick jag äntligen till en liten egen stund med fredagsfokus. Med lite rött i glaset och framför idol fick jag min egen tid. Så välbehövligt även om glaset var halv fullt men ska jag upp tidigt imorgon och åka till Örebro med Tilda och hennes lag på tävling behöver jag hinna sova någon timme också.

Fredagsfokus med rött i glaset.

Att fota sig själv med mobilkameran med handen i en konstig vinkel och på tok för långa naglar för att smidigt kunna ta en bild på mig var inte alls så enkelt. Men men till slut kom min nästipp med i ena hörnet. SAgt och gjort jag hade en bild.

9b

Vad ska ni hitta på i helgen?

Imorgon bitti åker jag med Tilda och Tullinge till Örebro. Laget ska tävla imorgon och sova kvar om för de kan gå till final på söndagen. Jag ska kika på gympa, fota, hänga på mitt hotell, fika och äta god mat innan vi åker hemåt på söndag.

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ Puss Puss ♥

 

15 thoughts on “Fredagsfokus med rött i glaset.

Add yours

 1. Så välbehövligt och välförtjänt med egentid för dig!
  Här består helgen med att sysselsätta småbarn så mycket som
  möjligt. De har kommit in i en period där de gärna bråkar med varandra annars så då föredrar jag sysselsättning på schemat!

 2. Då är det bara för oss att önska er ett stort lycka till och hoppas att laget går vidare.
  Håller tummar och tår.

  Finns det mycket att fota i Örebro 🙂

 3. Så härligt gött gött. Vi kikade också på Idol, och rätt som åkte ut minsann, brukar gilla William Strid bättre med, men han var lam igår, så var rätt att det var dem två, men rätt att max åkte

 4. Jag ska inte göra mycket alls idag, bara slappa! När jag drack alkohol försökte jag lära mig att dricka både vitt och rött, men inget för mig alls. Men om man skulle börja med alkohol igen, är detta ditt bästa tips? 🙂 Ha en underbar lördag!

 5. Åh ett glas rött. Som jag längtar till att tycka om det igen 😍 istället får jag njuta av mousserande vin, de är inte dumt de heller. Hoppas att det går bra för laget 😃 åh, glöm inte hotellfrukost 😍

 6. Mysig start på helgen du fick. Själv föredrar jag vitt vin men vissa röda viner går bra. Hoppas Tilda och hennes lag vinner 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: