Fin fina insatser av Tullinge tjejerna.

Halloj.

Idag har jag varit eller är fortfarande i Örebro men jag har hejat på Tilda och hennes Tullinge lag när de tävlat i Riksfyran. Så idag var jag uppe före tuppen för att packa ner det sista i min resväska. Strax efter halv åtta var vi iväg, jag, Tilda och två gympa kompisar till henne.

10c

Fin fina insatser av Tullinge tjejerna.

Tjejerna tävlade i en klass där jag inte tror jag ljuger om jag säger att laget var yngst. Det viskades på läktaren om att några lag skulle ha en medelålder på 22 år. Hur som helst så kämpade Tullinge på och gjorde fin fina insatser. De gjorde precis allt som stod i deras makt. Nu när jag pratat med dottern från hotellrummet är de så glada och lyckliga. Säkert lite extra glada då lagen som ligger i grannkommunerna där hemma vid kom efter dem.

10f

10g
Grymt jobbat tjejer.

Trevligt trots att jag var helt ensam.

Jag hade det trevligt på läktaren trots att jag var helt ensam. Bredvid mig satt en gympa tränare som var skadad och inte kunde vara med nere på golvet idag. Det visade sig att hon också var gammal AG gymnast och tävlat kanske med eller mot mig när det begav sig för typ 100 år sedan. Hur som helst var det roligt att prata gympa med någon på läktaren.

Min egen lilla gympatjej gjorde mamma stolt idag.

Det är så härligt att se i sina barns ögon att de är nöjda och belåtna med sina egna insatser. Då blir i alla fall jag lite extra glad i hjärtat. Du är min allra finaste bästa tjej Tilda ♥.

40226FC1-4514-480E-B480-3CA6233A3212.jpeg

10h10i10j

Nu kurar magen alldeles för mycket. Dags att gå ut i Örebro och leta efter något gott att stoppa i magen.

puss1

 

 

9 thoughts on “Fin fina insatser av Tullinge tjejerna.

Add yours

  1. Men oj så otroligt duktiga! Va kul att ni är i Örebro, här bor jag 😃 Ni borde kika in Pinchos här i stan, farligt gott 😍🌺

  2. Men wow! Blir så imponerad av människor och speciellt barn som är duktiga på gympa! Så läskigt ju!! Vad roligt att du har så aktiva barn! Blir mycket idrott att se för dig 😀

  3. Wow, vad duktiga de är. Älskar dans och allt som liknar det 😂😂 Trevligt med ett besök i Örebro. 😊

  4. Så himla roligt med gymnastik det gick jag också i! Älskade det, vet inte varför jag slutade men gillade aldrig riktigt dansbiten. Så satsade på fotbollen istället och lade av 17 år gammal. På högsta div.

  5. Så duktiga! Blir du aldrig rädd att hon ska skada sig? Vad var du bäst på inom gympan? Har Tilda ärvt något inom gymnastiken av dig?

Kommentera

Up ↑

%d