Slushmaskin succé på partyt.

” Inlägg i samarbete med Slushmaskin.se”

Hej.

Fortsatt grått och mulet säger meteorologerna om vädret i stora delar av landet. Är det så konstigt att man längtar bort då? Tänk om man skulle vända på hela kakan nu strax innan det blir adventstider och glöggmys och ställa till med ett sommarparty med bastkjolar, salsa musik och goda slushdrinkar.

Byta bort grått och mulet mot isiga drinkar och sommarfeeling.

Brukar ni som jag hitta på och planera olika tillställningar bara för att få drömma er bort en stund. Sådan är jag och särskilt när vädret tråkar ut mig som det verkligen gör just nu. Tänk er att trotsa vädret och i stället gå på sommarparty i bastkjol och dansa som det sägs göra i Honolulu med iskalla goda drinkar i handen. Barfota i sand som singlas mellan tårna. I söndags när vi var på födelsedags middag för Tilda drack jag en isig passionmojito med massvis med krossad is.

slushmaskin1

En given succé .

En succé skulle det säkert bli att bjuda mina gäster på en svalkande jordgubbs Daiquiri eller frusen Margarita i slushmaskinen. Den tanken ledde till att jag nu kan berätta att man enkelt kan hyra slushmaskin i Stockholm till sitt party och olika andra evenemang. Hos Slushmaskin.se kan man hyra en slushmaskin och få med slushmix, sugrör och muggar.

6j

Slush är inte bara sommar.

Jag satt och funderade på att en slushmaskin är inte bara förankrad med sommar. För mig symboliserar den glädje, svalka, mys och någon form av belöning. Tänker att jag skulle uppskatta om min arbetsgivare hade en maskin på arbetet, eller varför inte på gymmet. På gymmet borde man kunna erbjuda nyttiga slush till de som tränar och blir törstiga efter ett träningspass.

Recept på slushdrinkar.

Om man hyr en slushmaskin från slushmaskin.se får man självklart tips på goda drinkar som man kan göra i maskinen. För oss nyfikna delar de med sig av följande recept.

Strawberry Daiquiri.

3 cl ljus rom, typ Havana Club
15 cl Jordgubbs slush
Servera drinken i ett nedkylt cocktailglas. Garnera gärna med en jordgubbe.

David och Goliat.

25 cl colaslush
1 kula gräddglass, gärna gammaldags vanilj
Servera i drinkglas. Garnera med rivet citronskal eller lime.

PUSS & KRAM

” Inlägg i samarbete med Slushmaskin.se”

15 thoughts on “Slushmaskin succé på partyt.

Add yours

  1. Strawberry daiqiri, finns det något godare att dricka på varma sommarkvällar i trevligt sällskap?

    Och slush är så klart en favorit hos barnen här hemma!

  2. Men ååh jag älskar sluss 😍 Inte ätit (druckit?) de på flera år nu men Blev akut sugen! Synd att jag inte bor i Stockholm annars skulle jag hyra till vår kommande förlovningsfest 😃🌺

  3. Men åh va gött att ha en sån på sin fest!
    Man kanske borde skaffa en sådan inför sommarens fester 🙂

  4. Åh va gott bra tips ❤️ Det är så konstigt de där på sommaren längtar man efter hösten , sen hösten efter snön (förvissa) och sen våren o sen om o om igen . 😂

  5. Oj, jag är nog helt inställd på att det känns så fel att dricka nu när det är kallt ute, men det är en klar favorit på sommaren 👌

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: