Viktigt att synas i mörkret.

Godmorgon.

Igår kväll när jag var ute och hämtade Marcel tänkte jag på att vi människor i alla mörka ytterkläder syns inte i trafiken. Att det inte händer fler olyckor är bara en himla tur. Jag förstår faktiskt inte varför klädindustrin inte lägger till fler reflexer på särskilt plagg som används på de mörkare månaderna.

Viktigt att synas i mörkret.

Jag hälsade på hos en bloggvän igår och såg de fina reflextofsarna som hon tipsade om. Jag har en reflexmössa från Smart in the Dark men den är lite liten och formen trivs jag inte riktigt i. Härom kvällen när jag och dottern tog en kvälls promenad till ICA var jag smart och tog på mig en gul reflexväst. Visst är de smarta och praktiska men jag kände mig som en varselgumma som jobbar ute vid vägarna. Allt annat än fräsch alltså. Just därför spanade jag in hos Blue Box som min vän gjort och klickade hem reflextofsar.

9fredagspresent

Snygg och trygg i mörkret.

Det är verkligen viktigt att synas i mörkret. Reflextofsen blir en fin accessoar samtidigt som den kan bli en livräddare. Reflexen är lätt att haka fast med en kabinhake. Denna tofsen fick bli min fredagspresent. Hoppas att den är lika fin och bra IRL.

9fre1

pusskram

9 reaktioner till “Viktigt att synas i mörkret.

Lägg till

  1. Snygga! Och jätteviktigt att ha, ja. De där var lite roligare än den gamla vanliga i hårdplast hängandes i snöre. Det påminde mig om att jag behöver köpa en ny. Tur i alla fall att min barnvagn har en hel del inbyggda. 🙂

    Gilla

  2. Jag tänker ofta på det där med reflexer också. Man tänker framförallt på det när man kör själv. Helt galet hur dåligt man syns i mörkret utan reflexer! En sådan där reflex skulle jag vilja ha för övrigt 🙂 Jättefina!

    Gilla

  3. Håller verkligen med dig om att det är viktigt att ta på sig mer reflexer nu under vintertiderna! Speciellt nu när mörkret är här. Finns så coola kläder med inbyggd reflexer! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: