Smågodis som medicin.

Hej.

Har ni haft en bra torsdag så här långt? Jag skäms nästan för att säga det men trots att jag sov bra i natt så vaknade jag med huvudvärk igen. Alltså det känns lite som jag ruttnar på att ha molande värk hela tiden.

8d

Ringde vårdguiden.

De sa precis som min terapeut sa i tisdags att det är all den stress och inre press som jag känner som utlöser huvudvärken. Jag fick tips om några sidor om huvudvärk på nätet där man även eller också kunde göra tester om vilken form av huvudvärk det är som jag har. Det landade i spänningshuvudvärk för min del. En av orsakerna till att jag har ont i huvudet är troligtvis att det är Återkommande huvudvärk kan bero på olika psykologiska tillstånd och känslomässiga påfrestningar. Stress, oro, trötthet, sömnbrist, spänningar i muskler, sammanpressade käkar, tandgnisslan och depression leder ofta till att man får ont i huvudet. ”

Det stämmer ganska bra in på mig just nu måste jag säga. Så medicinen blir ta det lugnt jobba för att bli frisk och må bra plus äta lite smågodis när det känns som tjurigast. såklart åkte jag förbi ICA och köpte mig en liten liten påse smågodis.

8b8c

Var rädda om er Sötnosar!

7

 

10 thoughts on “Smågodis som medicin.

Add yours

 1. Jag lider också av spänningshuvudvärk! OTROLIGT påfrestande. Har aldrig någonsin haft så ont i huvudet som jag har när spänningsvärken slår till. Har du testat Tens-maskin? Jag fick det utskrivet när jag var hos sjukgymnasten för min huvudvärk och den kan ju hjälpa till att få spända muskler att slappna av. I mitt fall hjälpte det inte supermycket men jag vet att det hjälper många.

 2. Jag får spänningshuvudvärk ifrån käkarna, ibland gör det mer ont än andra dagar. Kan dock inte sova utan bettskena..
  Smart med lite godis, borde kanske unna mig nått gott med!
  Blev liksom tvär sugen, livet som gottegris 😛

 3. Jag har med huvudvärk, ofta. Spänningshuvudvärk trodde vC när jag va där.
  Du gör rätt i att gotta ned dig med lite godis! 🙂

 4. Har precis som du, har ont i hela ryggen, nacken och huvudet. Gaaah mitt huvud kan inte inte luta mot något. Isf får jag ont. Har nog också spänningshuvudvärk <3

 5. Mums med godis men det löser ju inte huvudvärken . Men det kan kännas bra o äta så länge det inte blir för mkt ❤️ Hoppas värken går över

 6. När man får i sig något gått så känns det genast mycket bättre på en gång konstigt nog. Hoppas verkligen du får bukt med stressen och huvudvärken snart 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: