Smågodis som medicin.

Hej.

Har ni haft en bra torsdag så här långt? Jag skäms nästan för att säga det men trots att jag sov bra i natt så vaknade jag med huvudvärk igen. Alltså det känns lite som jag ruttnar på att ha molande värk hela tiden.

8d

Ringde vårdguiden.

De sa precis som min terapeut sa i tisdags att det är all den stress och inre press som jag känner som utlöser huvudvärken. Jag fick tips om några sidor om huvudvärk på nätet där man även eller också kunde göra tester om vilken form av huvudvärk det är som jag har. Det landade i spänningshuvudvärk för min del. En av orsakerna till att jag har ont i huvudet är troligtvis att det är Återkommande huvudvärk kan bero på olika psykologiska tillstånd och känslomässiga påfrestningar. Stress, oro, trötthet, sömnbrist, spänningar i muskler, sammanpressade käkar, tandgnisslan och depression leder ofta till att man får ont i huvudet. ”

Det stämmer ganska bra in på mig just nu måste jag säga. Så medicinen blir ta det lugnt jobba för att bli frisk och må bra plus äta lite smågodis när det känns som tjurigast. såklart åkte jag förbi ICA och köpte mig en liten liten påse smågodis.

8b8c

Var rädda om er Sötnosar!

7

 

10 reaktioner till “Smågodis som medicin.

Lägg till

 1. Jag lider också av spänningshuvudvärk! OTROLIGT påfrestande. Har aldrig någonsin haft så ont i huvudet som jag har när spänningsvärken slår till. Har du testat Tens-maskin? Jag fick det utskrivet när jag var hos sjukgymnasten för min huvudvärk och den kan ju hjälpa till att få spända muskler att slappna av. I mitt fall hjälpte det inte supermycket men jag vet att det hjälper många.

  Gilla

 2. Jag får spänningshuvudvärk ifrån käkarna, ibland gör det mer ont än andra dagar. Kan dock inte sova utan bettskena..
  Smart med lite godis, borde kanske unna mig nått gott med!
  Blev liksom tvär sugen, livet som gottegris 😛

  Gilla

 3. Åh jag hade också mycket huvudvärk en period när jag mådde mindre bra, det är verkligen så sjukt frustrerande för man känner sig så låst.

  Gilla

 4. Har precis som du, har ont i hela ryggen, nacken och huvudet. Gaaah mitt huvud kan inte inte luta mot något. Isf får jag ont. Har nog också spänningshuvudvärk ❤

  Gilla

 5. När man får i sig något gått så känns det genast mycket bättre på en gång konstigt nog. Hoppas verkligen du får bukt med stressen och huvudvärken snart 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: