Skräddarsytt mitt eget kaffe.

Halloj.

Att jag är en sann kaffeälskare känner ni som följer mig redan till eller hur? Jag har haft turen att hitta Kaffefamiljen. Hos dem man kan skapa sitt eget kaffe med den blandning som passar mig bäst beroende av min smak och hur jag brygger mitt kaffe. Visste ni att i Sverige dricker vi i genomsnitt 3,5 koppar om dagen. Jag dricker några fler än genomsnittet – det säger väl allt och bevisar att jag är en kaffekärring.

2a
Bilderna är lånade av Kaffefamiljen.

Skräddarsytt mitt eget kaffe. 

Som sagt hos Kaffefamiljen har jag skräddarsy mitt alldeles egna ”Kamilla Kaffe”. Först började jag beskriva att mitt kaffe ska smaka nötigt med choklad och mandel. Jag vill ha ett balanserat kaffe som inte är för kraftigt eller för blaskigt. Därefter beskriver man hur man tänker brygga sitt kaffe och om man önskar hela bönor eller malet.

7ff

När valen är klara skapas min egna blandning och rostas efter mina behov. Det ska bli riktigt spännande att se och smaka om mitt kaffe blir så gott som jag hoppas och tror.

7gg

Lovar att ni ska få vara med när kaffet dimper ner i brevlådan och det är dags att provsmaka första koppen. Erkänner att jag är förväntans full och längtar efter mitt egna kaffe.

pusskram

29 reaktioner till “Skräddarsytt mitt eget kaffe.

Lägg till

  1. Jag dricker inte kaffe, så jag brygger inget! Men jag äger en sådan med kapslar för älskar deras varma choklad! Haha! nej men bra att ha en hemma, ifall man får besök och dem vill ha kaffe! Häftigt att kunna fixa sitt egna kaffe! Det skulle varit något för min mamma och en vän, sådana där kaffe kärringar eller så 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: