Frukost på Spaaks.

Hej.

Kickade igång denna onsdag med en frukost på Spaaks med Sanna. Är det något som är viktigt när man inte sover som man borde är att äta bra. Vi hann beta av det senaste och snick snacka om livet innan det var dags att gå vidare idag.

7a

Jag kollade runt med optiker butikerna om en gratis synundersökning. Men jag var för sent ute för det var någon månad sedan de hade undersökningen gratis. Surt för jag hade ingen som helst lust att slänga 500kr på att kolla upp synen.

Grävlingsjakt.

Vi kanske har en grävling som gräver under altanen utanför Marres fönster. Igår kväll hörde han något som grävde utanför fönstret när han skulle somna. Så klart syntes det inget idag men så har vi också trall hela vägen längs huset på baksidan fram till berget. Så jag dränkte några tygtussar i äcklig parfym och tryckte ner mellan springorna och längs öppningarna. Håller tummarna att det skrämmer iväg grävaren ikväll.

Kristaller och pärlor….

Jag såg dem de små kristallerna som fastnat runt denna växt som kämpade sig kvar långt in i höstmånaderna. Så vackra och lite magi utspelar den allt. Väl hemma igen tok somnade jag och sov i flera timmar. Så nu känns det lite bättre. Hoppas nu bara att jag sover som en prinsessa i natt i stället.

7b

puss1

 

12 reaktioner till “Frukost på Spaaks.

Lägg till

 1. Synd att du missade en gratis synundersökning :/ Jag hade för mig att grävlingar skulle vara rätt skygga men det kanske inte är så hahah, hoppas det löser sig iaf 🙂

  Gilla

 2. Grävling, hujedamej. Hoppas att det inte var det…mysigt med frukost ute så.
  Svar: Ja, alltså det finns en baksida med allt så är det ju. Ja folk förstår inte och läser inte och det är ju bara pinsamt hur dom beter sig alltså!

  Gillad av 1 person

 3. Haha förlåt men nu när du skrev att du var på grävlingsjakt kom jag ihåg att jag var på ett bloggevent där vi skulle jaga bäver…. Det var så sjukt roligt för vi dog av skratt… Wheres the beaver… och han som skulle hjälpa oss var så jäkla allvarlig,…. Hahahha förlåt….

  Gilla

 4. Frukosten såg ju jättegod ut! Nej vem vill slänga ut 500 på det men hoppas dom har gratis synundersökning fler gånger. Ibland är det skönt att sova en stund 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: