Sova vad ska det vara bra för?

Godmorgon.

Har ni sovit gott i natt? Det har verkligen inte jag gjort. Om jag inte lägger mig till rätta när jag kryper ner i sängen och försöker somna direkt är det kört. Precis så blev det igår igen trots att jag redan tagit Atarax. När klockan närmade sig 04:15 tog jag ytterligare en tablett och kunde somna runt 05. Sova vad ska det vara bra för? Det kan man ju fråga sig känns det som.

Därför är jag inte på topp ännu även att morgonkaffet slinkigt ner redan. Idag kommer bli en tuff dag men jag får försöka göra dem så bra som möjligt. Börjar med en fika med Sanna och beställa tid för synundersökning.

192CF428-B3C8-46A2-BCEF-907444DCC325

❤️ Puss och Kram ❤️

16 reaktioner till “Sova vad ska det vara bra för?

Lägg till

 1. Men fy vad jobbigt att du har så svårt med sömnen! Tråkigt att höra att det kommer bli en tuff dag, håller tummarna att den blir så lindrig som möjligt. 🙂

  Gilla

 2. Vad segt att inte kunna sova. Tror du det var av någon särskild anledning?
  Kan hoppas lite extra kaffe under dagen håller dig flytande! 🙂

  Gilla

 3. Haha så bra citat! Jag sov inte heller nå bra.. Glömde ta min sömntablett och vill inte ta den för sent då man blir så ”bakis” på den.. Tog dock en Atarax, ångesten är så stark när man ska sova av någon anledning :/ Tar du Atarax då och då eller bara på kvällen?

  Gilla

 4. så tråkigt att du inte fick sova ordentligen. jag har så där stup i ett.
  man blir så trött utav det men man vänjer sig konstigt nog.
  4 timmar är oftast det jag har. Hoppas att du oavsett får en mysig dag

  Gilla

 5. Fy så jobbigt det är när man inte kan sova på natten! Man känner sig ju nästan som en zombie dagen efter😬 Jag har också sovit jättedåligt inatt för jag låg och sov under dagen och kvällen igår pga sjukdom. Så jag hoppas att både du och jag får sova inatt😊

  Gilla

 6. Riktigt tufft när sömnen uteblir, och att dessutom känna sig zombie på atarax är inte kul. Roligt citat, tänker att han menar om man sover och inte gör några fel, då lär man sig heller ingenting. Tror Ingavar Kamprad var en pigg jäkel haha

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: