Ansiktsbehandling, Stjärnanis och Egentid.

Hej.

Bjöd mig själv på en lyxig ansiktsbehandling och en mysig eftermiddag på stan idag. Plus att jag mitt emellan hann jag med ett samtal med min terapeut. En dag som passade mig ganska bra så här långt. Förutom huvudvärken som ständigt förföljer mig nu för tiden.

Ansiktsbehandling hos House of Beauty.

En djupgående ansiktsbehandling, Renlives Skin Defence, som boostar hyn och preppar den för kylan gjorde jag. Behandlingen sägs vara återfuktande, skyddande, livar upp trött- och grå hud, ger mer lyster och gör bättrar elasticiteten. Produkterna de använder kommer från Renlive och är allergivänlig och fri från paraffin, silicon och vaseli.

6d

I behandlingen ingick:

  • Rengöring
  • Hudanalys
  • Peeling
  • Ansiktsmassage
  • Mask och avslutades med en multivitamin ampull som innehöll flera vitaminer.

Gissa om jag njöt och hade det mysigt under tiden Linnea fixade med mitt ansikte. Helt perfekt vardagslyx när den är som bäst. Egentid på högsta nivå kallas det visst. Jag som hade tänkt fota där inne kom mig inte för när det var en riktigt känd influenser där samtidigt och tog bilder på det mesta. Där och då kändes jag så liten. Så jag fick nöja mig med en lånad bild från salongen och bilden på entrédörren.

6i

Granit och Things.

Såklart att det blev en gott kaffe för mig på ett mysigt café för det hör ju liksom till när det kommer till mig. Jag hade en del tid att slå ihjäl mellan mina saker idag så jag hann med att strosa runt hur länge som helst inne på både Granit och Things som blivit lite favoriter hos mig nu. Alltid hittar jag en massa fint och inrednings och fixa nerven kommer igång igen. Tror minsann att den sovit ett bra tag nu medan jag varit sjuk i utmattningen.

Kaktusar hur söta och charmiga är inte minikaktusar? Jag har blivit lite såld. Länge och väl stod jag och doftade på julkryddorna stjärnanis och kanel men bestämde mig för att vänta tills vi kommer närmre advent och jul. Men som sagt – jag har en plan för dem.

6e6g6h

Snart måste jag nog slå till på denna fina hängare som jag stannar till vid inne hos Things varje gång jag kommer in i butiken. Jag är nog allt lite kär i den för att vara ärlig. Vad säger ni? Håller ni med mig eller blir jag ensam om denna?

6f

Ha det bäst.

hugs1

 

 

 

 

3 thoughts on “Ansiktsbehandling, Stjärnanis och Egentid.

Add yours

  1. Oh waoow vad underbart med ansiktsbeh det skulle jag gärna göra också, så avkopplande och man blir ju så fin också

  2. Så underbart härligt med ansiktsbehandling och egentid. Kaktusarna är verkligen söta. Sen jag började läsa din blogg dagligen så har du jätte mig så mycket inspiration till att göra saker som jag mår bra av och njuta av egentid och stressa ner.💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: