Dagens Vill Ha – INUIKII.

Halloj.

Vintern får gärna komma snart för jag längtar efter snö nu. Nya vinterboots behöver jag på allvar. De som jag redan har är jättesköna men börjar sjunga på sista versen. Nya från INUIKKI hade gärna fått flyttat hem till mig. De ser så sköna ut vilket de också var när jag gick runt på NK och provade dem.

Dagens Vill Ha – INUIKII.

De har flera olika design och färger på bootsen. Jag däremot vill att mina ska se vintriga och snöiga ut. För jag vill ju använda dem i snön på vinter. Tänk er att åka scooter på fjället i dem eller varför inte sitta på After Skin och vara lite cool i någon av dessa.

inuikki

Här hittar ni nummer – 1.

Här hittar ni nummer – 2.

puss1

29 reaktioner till “Dagens Vill Ha – INUIKII.

Lägg till

 1. Oh ja, de var jättefina.
  Jag har faktiskt inte inhandlat nya vinterskor än. Får ta det snartannars så står jag väl här med lång näsa sen när snön väl kommer.

  Gillad av 1 person

 2. Tycker de verkligen ser så varma och sköna ut! Kanske inte min stil, men som du säger så hade de nog inte varit dumma i fjällen med mycket snö. 🙂

  Gilla

 3. Inte min stil direkt men jag tyckte ändå de såg rätt snygga ut. Jag tror att det är varm och när du beskrev scooterfärden och after ski med dessa på så fick jag ett litet sug. trots att jag inte vill ha skorna, inte vågar åka scooter, åter inte skidor och gillar inte snö. Hahaha..

  Gilla

 4. Wow vilka häftiga! Inte min stil men tycker ändå om skor som sticket ut lite! Ser ju väldigt gosiga och varma ut och det är ju huvudsaken! Hatar att köpa vinterskor för jag hittar aldrig skor som faktiskt klarar vintern och ser hyfsade ut.. Så det är ju dröm när man faktiskt hittar såna man vill ha! Så köp dem på fredag 😀

  Gilla

 5. Dem får gärna flytta in hos mig, Nicole som är Foppas fru är en sån duktig entreprenör!
  Tror att hon verkligen kan få sitt namn i denna sko business.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: