En liten blogglista.

Halloj.

Ny dag nya dag – det var ju så jag sa häromdagen. Bara för att kika igång min onsdag på bästa sätt blir det en liten blogglista som jag lånat av min fina bloggvän Linda.

Vilken är den bästa veckodagen? Säger som jag nog alltid sagt torsdagar för att då går man in i sista rycket mot helgen och ledighet. Torsdagar för mig är en go dag då jag brukar vara fylld av speed.


Hur lång är du? Jag är 163,5 cm över marken. Den sista halvan var alltid viktig för mig när jag var yngre för att komma lite närmre mamma som var 164. Lillasyster blev längre än mig det var lite surt förr.

Nämn tre saker på din att-göra-i-livet-lista:Svår fråga verkligen men att våga ta de steg som jag måste för mitt eget välbefinnande står högst. Back Pack resa på mitt eget sätt runt i världen. Hoppa fallskärm. Dessa tre ligger högst just idag.

Något du behöver? Jag behöver en resa till solen och värmen på egen hand. Utan några måsten eller fler mål än att bara få vara.

31e

Vad hade du hetat om du inte hette det du heter? Då hade jag hetat Malin. Men mamma och hennes dåvarande väninna fick döttrar med några veckors mellan rum. När de skulle döpa sin dotter blev det tjafs om namnet Malin som jag kallades från början och mina föräldrar blev väl sura och bytte namn på mig.Malin är fint men jag trivs ganska bra med Kamilla också. Däremot har jag aldrig gillat mitt tredje namn Ingela.

3f

Hur uppvaktar man dig? Med närvaro, äventyr, choklad, god kaffe och framför allt glädje.

Vilken är din favoritaffär? Oj den var svår. Jag gillar och har alltid gillat lite udda och specifika saker. En butik som jag kan strosa runt i hur länge som helst är Design Torget. Så jag säger Design Torget.

När kan du vara dig själv till 100%? När jag är med mina barn.

Välj en sminkprodukt du endast får använda dig av resten av ditt liv: Självklart val – läppbalsam. Det finns inget läskigare än att vara torr om läpparna och de blir torra och spricker.

Vad uppskattar du mest i ditt liv?Hmm just nu drömmer jag mig bort mot vad jag tror ska bli mitt nya jag. Jag uppskattar tiden med mig själv och nära och kära. Att jag förstod vad som är viktigt i livet och slutade rusa runt hela tiden.

puss1

15 reaktioner till “En liten blogglista.

Lägg till

 1. Jag vill verkligen också hoppa fallskärm, min bror gjorde det för något år sedan. Måste dock kolla så att jag faktiskt får med tanke på mitt hjärta men det hade varit såå häftigt!

 2. En dag så kommer du också att landa tryggt och uppnå dina mål. En solresa är ju något även jag själv kan känna ett behov av.
  Önskar dig en solresa och all lycka i världen!

 3. Så himla himla roligt att du gjorde listan och kul att läsa dina svar! Du skriver ju alltid så bra med!
  Listan är uppe Imorgon 1/11 kl 11.00 så publicerar vi allihopa i tåget listan (med länkningar) tillsammans med bilden.

 4. Åh vilken rolig lista, och fina svar!
  Jag hade också behövt en utlandsresa till solen , utan några måsten 🙂
  Jag skulle också vilja hoppa fallskärm 😀

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: