Mellan stjärntecken och nya dofter.

Hej.

Jag var iväg och fixade med födelsedagspresenter till Tilda som fyller år på lördag idag. Riktigt klar är jag inte ännu då jag väntar på paket som ska komma till posten plus att jag måste fixa en sak till. Jag har ju glömt att visa er alla nya fina presentpapper som jag köpte i torsdags på Lagerhaus på Mall som jag tänkt använda till Tildas paket. Lagerhaus har riktigt mycket fint som jag vill ha nu. Deras presentpapper är alltid av så bra kvalité och så är de fina också. Visar pappret när jag hunnit packa in alla paketen istället.

Ny doft på Rituals.

Ni vet jag gillar ju Rituals och särskilt deras handcreme och bodycreme. De är mjuka, sköna och inte alls klibbiga vilket jag ratar direkt. fy vad äckligt med klabbiga och kladdiga creme. Jag har inte hunnit tidigare eller så har jag varit på fel ställen för det var först idag som jag kunde dofta och bekanta mig med deras nya doft Yalda. Wao så gott den doftade. Jag är så sugen på deras nya bodycreme – Tänk att kräma in fötter och ben med den innan jag ska sova. Me Like på den.

31uu31vv

Måste visa mitt stjärntecken halsband.

Här om veckan fick jag en ny baddräkt och ett halsband i fredagspresent. Mitt vattuman halsband tycker jag verkligen om och det har använts ett par dagar redan nu. Ibland är det så härligt när billigt kan bli och kännas så himla bäst. Vad tycker ni? Fint eller hur?

31bb31aa

 ♥ Puss & Kram

15 reaktioner till “Mellan stjärntecken och nya dofter.

Lägg till

  1. Åh, jag älskar också Rituals! Jag fick ett sådant ”presentkit” av en killkompis i födelsedagspresent och jag är så rädd att produkterna skall ta slut att jag bara använder dem i ”speciella” tillfällen just nu, haha 🙂

    Gilla

  2. Älskar lagerhaus! Deras presentpapper är bäst😍 Vad roligt att de har en ny doft! Det måste jag kika på nästa gång jag är där 😀 Ditt halsband är jättefint, vill ha ett jag med fast i vågen 🙂

    Gilla

  3. Åh jag gillar Rituals produkter. Tänkte köpa i taxfree på Viking Line i lördags men jag blev snål 😛 Jättefint halsband 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: