Mellan stjärntecken och nya dofter.

Hej.

Jag var iväg och fixade med födelsedagspresenter till Tilda som fyller år på lördag idag. Riktigt klar är jag inte ännu då jag väntar på paket som ska komma till posten plus att jag måste fixa en sak till. Jag har ju glömt att visa er alla nya fina presentpapper som jag köpte i torsdags på Lagerhaus på Mall som jag tänkt använda till Tildas paket. Lagerhaus har riktigt mycket fint som jag vill ha nu. Deras presentpapper är alltid av så bra kvalité och så är de fina också. Visar pappret när jag hunnit packa in alla paketen istället.

Ny doft på Rituals.

Ni vet jag gillar ju Rituals och särskilt deras handcreme och bodycreme. De är mjuka, sköna och inte alls klibbiga vilket jag ratar direkt. fy vad äckligt med klabbiga och kladdiga creme. Jag har inte hunnit tidigare eller så har jag varit på fel ställen för det var först idag som jag kunde dofta och bekanta mig med deras nya doft Yalda. Wao så gott den doftade. Jag är så sugen på deras nya bodycreme – Tänk att kräma in fötter och ben med den innan jag ska sova. Me Like på den.

31uu31vv

Måste visa mitt stjärntecken halsband.

Här om veckan fick jag en ny baddräkt och ett halsband i fredagspresent. Mitt vattuman halsband tycker jag verkligen om och det har använts ett par dagar redan nu. Ibland är det så härligt när billigt kan bli och kännas så himla bäst. Vad tycker ni? Fint eller hur?

31bb31aa

 ♥ Puss & Kram

15 thoughts on “Mellan stjärntecken och nya dofter.

Add yours

  1. Åh, jag älskar också Rituals! Jag fick ett sådant ”presentkit” av en killkompis i födelsedagspresent och jag är så rädd att produkterna skall ta slut att jag bara använder dem i ”speciella” tillfällen just nu, haha 🙂

  2. Åh vad roligt med födelsedagsfirande. Hoppas att paketet kommer fram i tid! 😀 Vilket fint halsband! Vart köpte du det och finns tvillingens tecken? 😀 // Petra Elisabeth

  3. Förlåt men jag har ALDRIG handlat något på Rituals. Jag tror nog inte ens att jag har varit inne i en butik :O
    FINT halsband!!

  4. Åh, att slå in paketen fint är ju verkligen halva grejen med att ge bort något 😀 Ser fram emot att se hur paketen blev! 😀 Halsbandet var jättefint!

  5. Dom har verkligen så fina presentpapper och julpapper. Det ska bli kul och se när du har slagit in presenterna. Halsbandet är verkligen så fint.

  6. Älskar lagerhaus! Deras presentpapper är bäst😍 Vad roligt att de har en ny doft! Det måste jag kika på nästa gång jag är där 😀 Ditt halsband är jättefint, vill ha ett jag med fast i vågen 🙂

  7. Man kan tycka att presenpappret på lagerhaus är lite dyrt, men om man då jämför kvaliten så är det inte så farligt.. Dessutom brukar de ju ha snygga mönster på =)

  8. Åh jag gillar Rituals produkter. Tänkte köpa i taxfree på Viking Line i lördags men jag blev snål 😛 Jättefint halsband 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: