Bästa, finaste och sämsta.

Hej.

Har ni haft en bra tisdag? Jag lovade mig själv igår att göra denna dagen till min. Så blev det nog inte riktigt. Jag är inne i en period som inte alls är min känns det som. Men en sak har jag lovat mig det är att 2019 ska bli mitt guld år. Nu är det då dags för att börja jobba och förbereda mig själv för bästa året på mycket länge. Det tänket gjorde att jag trots att det ösregnat hela dagen gav mig ut på min promenad i skogen.

Bästa.

Absolut bästa med dagen var min skogspromenad. Att det regnade gjorde ingenting tror faktiskt att regnet var precis vad jag behövde för att komma igång.

30d

Finaste.

Sista fina lilla rosen sjunger verkligen på sista refrängen. Just därför är jag glad att bilden blev så fin på vackra lilla rosen.

30a

Sämsta.

I morse skar jag mig på en vanlig gaffel när jag skulle plocka ur diskmaskinen. Först tyckte jag, lite pinsamt att skära sig på en gaffel. Men det måste varit en speciell en för jag vet inte hur många gånger såret börjat blöda igen trots att jag haft plåster av och till hela dagen. Så fort jag kommit åt tummen och såret har det börjat blöda. Suck! Det är ett litet sår från en gaffel jag pratar om.

30e

pusskram

 

 

21 thoughts on “Bästa, finaste och sämsta.

Add yours

 1. Men aj. Det gör ju så förbaskat ont att skada sig på fingrarna. Och jag tycker det är så svårt att få det att läka snabbt när det är just tummen, den använder man utan att man tänker på de.

 2. Ajaj det där ser ont ut! Gafflar kan också vara vassa.
  Ja skogspromenader har en välgörande inverkan oavsett väder😊 Jag kommer liksom du gör att se fram emot – eller åtminstone hoppas på – ett bättre 2019.

 3. Vad härligt med en riktig skogspromenad! Jag blir också sååå glad när jag ser de små blommorna som fortfarande håller sig kvar i höstvindarna! De är så fina och man kan inte låta bli att förundras över dem. Just nu känns det verkligen som att vi har tre årstider i en. Sommar (blommorna), höst (för alla höstlöv) och vinter (första snön har redan fallit här utanför mig fönster även fast den smälte lika fort). Oj vad jobbigt och ovanligt att skära sig på en gaffel! Det är ju verkligen inte något som händer varje dag! Hoppas du får en fin kväll 🙂 // Petra Elisabeth

 4. nej men åh o skära sej så – hoppas det blir bättre
  ja vill inte ens ha detta året heller bara hemskheter så nä hoppas oxå på bättre år 2019

 5. Jag tror och hoppas att 2019 blir ditt guld år. Aj! Jag har gjort samma misstag med gafflar väldigt ofta 🙈 Så härligt med en skogspromenad i regnet 😃

 6. Aj aj, man vilar ju inte fingrarna så mycket så inte konstigt att såret vill gå upp hela tiden.
  Har man bara rätt kläder så är en regnpromenad oerhört skönt. 😀

 7. Inte skönt o skära sig! Hoppas det blir ditt guldår nästa år! Vet att det finns någon fylla i bok om just sitt guldår. Har du sett den?

 8. Usch, måste ha gjort jätte ont! Fingertopparna är så känsliga. Jag kan inte heller låta bli att beundra allt det fina i naturen just nu. Det skiftar, ändras, kommer, försvinner precis som allt annat i livet. Krya på fingret! 😊

 9. 2019 ska också bli mitt guldår börja träna och gå ner i vikt och bli klar med min utbildning och få ett jobb som jag älskar så låt oss tillsammans göra 2019 till ett guldår .ha en fin onsdag min vän ❤

 10. Du är så himla grym på att fota, så fin bild på rosen! Fy måste ha gjort så ont att skära sig sådär. Krya på fingret! 🙂

 11. Vad skönt att ta en promenad! Önskar att jag tog mig ut trots regnet..
  Aj till din tumme!! Små sår gör ju förbaskat ont..
  Hoppas att nästa år blir ditt guldår! Vad har du för planer för att nå det? Något du vill skriva om? 🙂

 12. Fina fina du! Din blogg är så genuin och det är alltid så mysigt att få titta in hos dig.

  Vad obehagligt med fingret!!! Jag är hysteriskt blodkänslig så jag hade tuppat av om det var jag. Blir t.o.m lite illamående när jag ser det hehe

 13. Oj, på en gaffel 😱 Vet inte riktigt hur man kan lyckas med det 🤔 Var också ute i regnet igår, men min jacka regnade igenom på ett par minuter bara 🙈

 14. Men aj dumma gaffeln OCH 2019 kommer bli ditt grymma år!
  Svar: Åh ja en resa hade inte varit fe, själv låter ju helt underbart bara ligga där i solen lyssna på vågorna och lugnet 🙂 Absolut, låna på 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: