Tar Nocco bort huvudvärk?

Hej Hopp.

Alltså jag börjar fundera på om jag sover konstigt med huvudet på nätterna för nu vaknar jag titt som tätt med skallevärk. Idag känns den värre än värst vilket är urtrist så klart. Just idag har jag liksom inte varken tid eller lust med huvudvärk.

Tar Nocco bort huvudvärk?

Efter en hel del bloggjobb gav jag mig ut på en promis i skogen med stor för hoppning om att värken skulle släppa. Men icke!!! Ja jag har tagit dubbla alvedon men de vill inte hjälpa. I skogen var det så skönt. Solen sken och det var lagom varmt eller kallt vilket man vill.

25

Väl hemma igen bjöd jag mig själv på min favorit Nocco vilken var riktigt länge sedan jag drack nu. Denna känns så mycket sommar för mig, säkert därför jag inte druckit den på länge. Nu lägger jag mitt hopp till Nocco vad gäller skallevärken för nu drar min torsdag igång på riktigt med alla To Do.

Först ut duschen och fixa mig, hämta sonen som är på allmis då de har ledigt från skolan idag, mot utvecklingssamtal med ena sonen, till matbutiken, hem fixa mat, åka till Solna för kvällens bortamatch, gå en sväng på Mall och fika med familjen innan matchstart och Heja fram Flempan till vinst över AIK.

” Så nu kör jag lite torsdag ”

7

18 reaktioner till “Tar Nocco bort huvudvärk?

Lägg till

 1. Håller tummarna att nocco kan hjälpa dig med huvudvärken! Så jobbigt när man har ont i huvudet och inget hjälper! 🌸💕

  Gilla

 2. Min huvudvärk försvinner när jag dricker energidricka men det är bara för att huvudvärken är pga koffeinbrist. Hoppas det går bra för dig idag ❤

  Gilla

 3. Vilken dag alltså, fullt upp! Kul ändå att ha nått att göra så ma inte ligger på soffan och inte gör något 😛
  Hoppas du haft en fin dag 🙂

  Gilla

 4. Hoppas att din Nocco hjälper dig mot huvudvärken, kanske den gör för att den innehåller så mycket koffein 😀 Det är för i övrigt min favoritsmak hos de. 🙂

  Gilla

 5. Åh, hoppas att du blev av med huvudvärken. Det är fruktansvärt att ha stark huvudvärk! Just Nocco tror jag faktiskt inte är en bra medicin. Åtminstone inte för mig. Jag får ångest av så mycket koffein, men trots det trycker jag i mig minst en Celsius per dag…

  Gilla

 6. Åh va jobbigt med huvudvärk, har också mycket problem med det! Hoppas Nocco hjälper dig vännen, jag dricker ofta en energidryck när jag har huvudvärk samt tar en Ipren & två alvedon och tycker de hjälper en hel del😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: