Tar Nocco bort huvudvärk?

Hej Hopp.

Alltså jag börjar fundera på om jag sover konstigt med huvudet på nätterna för nu vaknar jag titt som tätt med skallevärk. Idag känns den värre än värst vilket är urtrist så klart. Just idag har jag liksom inte varken tid eller lust med huvudvärk.

Tar Nocco bort huvudvärk?

Efter en hel del bloggjobb gav jag mig ut på en promis i skogen med stor för hoppning om att värken skulle släppa. Men icke!!! Ja jag har tagit dubbla alvedon men de vill inte hjälpa. I skogen var det så skönt. Solen sken och det var lagom varmt eller kallt vilket man vill.

25

Väl hemma igen bjöd jag mig själv på min favorit Nocco vilken var riktigt länge sedan jag drack nu. Denna känns så mycket sommar för mig, säkert därför jag inte druckit den på länge. Nu lägger jag mitt hopp till Nocco vad gäller skallevärken för nu drar min torsdag igång på riktigt med alla To Do.

Först ut duschen och fixa mig, hämta sonen som är på allmis då de har ledigt från skolan idag, mot utvecklingssamtal med ena sonen, till matbutiken, hem fixa mat, åka till Solna för kvällens bortamatch, gå en sväng på Mall och fika med familjen innan matchstart och Heja fram Flempan till vinst över AIK.

” Så nu kör jag lite torsdag ”

7

18 thoughts on “Tar Nocco bort huvudvärk?

Add yours

 1. Håller tummarna att nocco kan hjälpa dig med huvudvärken! Så jobbigt när man har ont i huvudet och inget hjälper! 🌸💕

 2. Vilken dag alltså, fullt upp! Kul ändå att ha nått att göra så ma inte ligger på soffan och inte gör något 😛
  Hoppas du haft en fin dag 🙂

 3. Jag brukar också få huvudvärk på nätterna som sitter i länge på dagen, fruktansvärt. Jag tror det är för att jag ligger fel eller spänner mig när jag sover helt enkelt.

 4. Den enda Noccon jag har fallit för är Carnival 😀 Celsius där emot har jag många favoriter 🙂 Hoppas din huvudvärk försvinner snart!

 5. Hoppas att din Nocco hjälper dig mot huvudvärken, kanske den gör för att den innehåller så mycket koffein 😀 Det är för i övrigt min favoritsmak hos de. 🙂

 6. Har du bettskena eller så, märker du om du biter ihop på nätterna? Det är vanligt att man vaknar med huvudvärk då

 7. Vad tråkigt med huvudvärk, hoppas att du lyckades råda bot på den. Det är inget roligt att behöva göra något alls med huvudvärk 👎🍁

 8. Åh, hoppas att du blev av med huvudvärken. Det är fruktansvärt att ha stark huvudvärk! Just Nocco tror jag faktiskt inte är en bra medicin. Åtminstone inte för mig. Jag får ångest av så mycket koffein, men trots det trycker jag i mig minst en Celsius per dag…

 9. Åh va jobbigt med huvudvärk, har också mycket problem med det! Hoppas Nocco hjälper dig vännen, jag dricker ofta en energidryck när jag har huvudvärk samt tar en Ipren & två alvedon och tycker de hjälper en hel del😊

 10. Inte hört det där med Nocco hjälper huvudvärk förut. Men god och hjälper när man är trötter om morgonen. Hoppas att den ändå hjälpte dig!

 11. Hoppas huvudvärken gick över, det där är min favorit med så även om den inte gjorde det så var det ju gott iallafall 😉

 12. Hoppas huvudvärken gick bort så du kunde njut av allt du behövde fixa. Vet inte om energidryck hjälper mot huvudvärk ? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: