Flempan åkte på storstryk.

Hej.

Nu har jag landat hemma i min favorit fåtölj efter en helt galen eftermiddag och kväll. Jag har haft hjärtat i halsgropen redan när jag satte mig i bilen för att åka mot första stoppet som var utvecklingssamtal med Marcel. Imorgon blir det upp tidigt för då ska jag och Marre vara hos reumatologen så nu behöver jag hoppa in i duschen och sova.

Flempan åkte på storstryk.

Det blev storförlust mot AIK ikväll. Visst att AIK är ett bättre lag med spelare med mer hockeykunskaper det må vara sant. Men det som gör mig ledsen är att flera av Flempan spelarna inte verkar ge allt. De hänger med huvudet och går på onödiga utvisningar vilket borde vara helt tvärtom. Ligger man under så borde det väckas en jäklar anamma för att ge 100 % och möta upp till motstånd. Så var det inte idag. Men Kamilla så säger man inte!!! Jo det är det man gör jag för det var dagens sanning. Jag hejar på Flempan i alla fall såklart.

25c25b25a

Nu killar är det dags att tagga till och gå för vinst mot SSK på söndag. Hänga läpp funkar inte om man vill spela hockey.

 

Puss & Kram

21 thoughts on “Flempan åkte på storstryk.

Add yours

  1. Åh, det är så tråkigt när man ser att spelarna inte ger allt på isen. Så vill man ju gärna själv ställa sig i båset och chocha laget. Jag hoppas på vinst för grabbar mot Södertälje! Hoppas att det går bra hos läkaren nu! Jag håller min tummar och tår 💕

  2. Hur är du som hockeymamma? Den som hejar högljutt från sargen? Så nyfiken då jag nog kommer gå samma öde till mötes om några år. 😅 Jag skulle i alla fall också ha velat se den där anamman om ”mitt” lag låg under och bli sporrad att ge igen.

  3. Så tråkigt då laget gett upp. Förstår din känsla. Själv går jag gärna på fotboll och mitt lag är IFK Göteborg, och dom gör precis samma sak dom.. Så frustrerande.

  4. Det är så tråkigt när man inte ens försöker.. Man drar ju ner resten av laget då 🙁 Usch för AIK 🐭 haha! Är Djurgårdare 😁😂

  5. Frustrerande när man sitter på läktaren och ser att ett lag börjar ge upp istället för att kämpa men dom får komma igen nästa match! 🌸💕

  6. Det är helt underbart att se din kärlek till hockeyn och ditt lag!! Jag hejar lite försiktigt i smyg med dig på söndag

  7. Hoppas det gick bra på utvecklingssamtalet 🙂 Killarna får ladda om så dom är riktigt på g på söndag’👍

  8. Håller tummarna att reumatologen går bra. Ishockey följer bara sambon slaviskt och då ett lag MIF. Själv är jag måttligt road, men håller med dig. Ligger man i underläge så får man tagga till och visa lite jävla anamma.

  9. Jag är inte direkt ett hockeyfan men det kan vara roligt att se en riktig match och jag gillar dina bilder 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: