På tal om smarta sängar – sängskåp.

”Inlägget är i samarbete med WeGot”

loga

Hej Hej.

När barnen växer och blir större blir också önskningarna om vad som ska finnas i födelsedagspresenterna där efter. Om mindre än två veckor fyller vår lilla dotter tolv år. Och nu borde jag skriva eller säga att tiden gått så fort och så vidare men alla vi som är föräldrar vet redan det att hux flux så är våra barn vuxna och  vi föräldrar blev bara äldre och förhoppningsvis klokare.

Önskelistan.

På dotterns önskelista står bara stora eller dyra saker såsom ny telefon och en ny stor säng. Stora sängar har ju alla redan nu får vi höra titt som tätt. Det kan vara sant men om man ska ha en stor säng så måste den få plats  i rummet också. Vår dotter har ett relativt litet rum och en säng med 140cm bredd kommer ta mer än halva rummet men det gör tydligen ingenting.

Smarta sängar.

För mig är det viktigt att sängen som är en stor möbel är snygg och gärna praktisk. När jag kikat runt på olika sängar till Tilda hittade jag inne hos WeGot sängar med förvaring under madrassen vilket jag tycker är hur smart som helst. Jag tycker inte om när det är för mycket prylar framme och ett stök. Stöket gör mig stirrig och stressad över hur stökigt det ser ut i rummet. Så när sängarna har praktisk förvaring ler jag stort och tänker – Så attans smart!

monaco-komplett-sangpaket-140x200-med-forvaring-vit-470618
Denna supersnygga och smarta säng hittade jag åt Tilda hos WeGot.
monaco-komplett-sangpaket-140x200-med-forvaring-vit-470617
Skriv en bildtext

På tal om smarta sängar – sängskåp.

Ska jag prata om smarta sängar måste jag även nämna sängskåp som måste vara det fiffigaste till alla som bor trångt. Jag vet att min syster kikade på flera alternativ om en smart sängplats till sig själv när hon flyttade till egna lägenheten med barnen efter sin separation. Nu med facit i handen blev det riktigt bra med en bäddsoffa i en del av vardagsrummet till henne. Hennes dröm vet jag var ett sängskåp för att få mera plats i vardagsrummet. Sängskåp måste vara det smartaste jag sett – hade det varit jag som skulle inrett hade jag valt ett sängskåp från Wegot som jag tycker har så snygga och praktiska.

cover-sangskap-horisontellt-140x200-vit-532736cover-sangskap-horisontellt-140x200-vit-532737

Varför välja från Wegot?

Wegot är mer än en möbelbutik. De är en prisvärd butik. Butiken erbjuder sina kunder.

 • Låga fraktkostnader
 • 3-8 dagars leveranstid på lagervaror
 • 10 års garanti på soffor
 • 15 års garanti på sängar
 • Fri retur
 • Förmånliga priser på uppbärning och kvällsleverans
 • Kundservice med svar inom 24 h

7

”Inlägget är i samarbete med WeGot”

 

14 reaktioner till “På tal om smarta sängar – sängskåp.

Lägg till

 1. Sängskåp är verkligen smart! Här hemma har jag satsat på sängar med förvaring till både vuxna och barn. Så praktiskt!

  Gilla

 2. Älskar sängar med förvaring, och sängar man kan ”gömma” undan i skåp. Här ska med nya sängar inköpas. troligtvis blir det en våningsäng för barnen, just för att en säng tar sååååå mycket plats.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: