Bytt är bytt.

Hej.

Ännu en dag har sniglat fram känns det som. Dottern har varit hemma även idag men utan feber och hostan är borta. Det vill säga att om hon inte ligger i sängen med mobilen klättrar hon på väggarna. Just det en stund satt hon faktiskt och pysslade vilket hon gjorde nästan varje dag förr men som sagt livet går vidare.

Byt är byt.

När det började bli lite kyligare la Tilda beslag på en av mina vintriga jackor. Visst är det lite charmigt att hon kan använda samma som mig. Jackan är lite på gränsen för mig så jag använder den bara med tunt under. Så om hon använder mina plagg är det ju inte för mycket begärt att jag kan använda hennes, eller?

Jag gillar ett par skor med lurvpäls på jättemycket. De är så snygga tycker jag, så jag stoppade mina fötter i dem. Lite stora eftersom dottern har större fötter än vad jag har men hon gillar dem inte längre. Så det fick bli en deal – bytt är bytt!

17c17d

Som ni ser är den ena lite sönder men det kan jag sy ihop. Bästa av allt är att skorna är galet sköna att gå omkring i. Jag kände mig som om det var jag som skrivet låten som Just D skrev på 90 talet om ”Sköna skor” för jag gled verkligen runt i mina nya sköna skor.

17okt1

Brukar ni byta grejer med varandra? Om, vad i så fall?

puss1

31 reaktioner till “Bytt är bytt.

Lägg till

  1. Haha… Ronja ”lånar” ofta både mina och Neos kläder, skor och ja lite allt möjligt. Men om man vill låna något tillbaks och faktiskt frågar, så blir det ofta surt och vresigt och ”men den är min” tillbaks. Tycker nästan hon borde känna lite tacksamhetsskuld för allt hon lägger beslag på 🙃

  2. Riktigt gulliga skor! 😀 Jag brukar faktiskt inte byta prylar eller kläder med någon då jag inte har någon i min närhet som har samma storlek som mig. Hade mer än gärna gjort det dock om jag hade haft möjligheten 🙂

  3. Vilken tur du har som kan byta prylar sådär lätt!kläder och skor för mig kan jag inte byta med någon jag känner, mina storlekar är så konstiga fortsätt mot dem övriga jag känner..

  4. Jag älskar att gå omkring i sköna skor som.va jätte söta 🙂 hoppas du. Och dottern får en bra dag och att hon blir frisk ♥️

  5. Så smidigt att kunna byta kläder med sin dotter! Min mamma och jag har inte haft samma storlekar så det har inte gått tyvärr.

  6. Jag, mamma, syster och bästa vän brukar ha utrensning i våra garderober två gånger om år. Det vi inte vill ha lägger vi i en hög till ”Anda Chansen”. Där vi alla är med och man får det som den andra inte vill ha. Jätteroligt och mysigt!

  7. MEN vilka härliga skor! Det va en bra deal tycker jag! Jag, min syster och mamma brukar alltid byta kläder när vi rensar garderoberna, så går de runt ett eller flera varv haha!

  8. Åh, men så praktiskt att kunna byta kläder med sitt barn 😀 Jag, min mamma och syster brukar skicka runt kläder mellan varandra, när vi tröttnar på eller växer ur något. Vid det här laget har nog mycket gått flera varv runt, men det är ju himla praktiskt 😛

  9. Åh vilket bra byte, sjukt snygga skor! Det är så praktiskt att kunna byta sådär med varandra när man har tröttnat på vissa saker 🙂

  10. Vad roligt att ni kan byta kläder och sådant med varandra! Vissa plagg kan jag och min mamma göra… Vissa av hennes plagg kan jag ha men de flesta är aningens för små =)

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: