Jag vill kunna klona mig.

Hej.

En sak som jag ofta önskat och behövt de senaste åren är att kunnat klona mig. Är det inte det ena så är det det andra. Många to do och många viljor som ska få gå igenom så är det att vara människa, mamma och bara sitt eget lilla jag. Just idag krockar två saker som jag verkligen vill göra nästan samtidigt. Hur gör man för att inte få dåligt samvete åt något håll?

17b

Jag vill kunna klona mig.

Just det hur gör ni när livet krockar och ni vill och ser båda sakerna lika viktiga? Så här ligger dagens krock. Sedan flera veckor tillbaka är jag bjuden på ett bokrelease event i Franska Kyrkan inne på Östermalm vilket jag sett fram emot så mycket. Plus att idag är det äntligen dags för Marcel att spela match igen efter hans alla sjukdomar denna hösten. En match som självklart hans mamma vill se. För nu var det länge sedan jag satt och frös på läktaren bakom min stora kamera.

17qqq

18g

Så hur kan jag klona mig? Ett alternativ är att jag är en stund på eventet och sedan åker därifrån direkt till matchen och i så fall bara missar första perioden av tre. Hjälp jag går sönder!!! Jag är sämst på att ta sådana här beslut. Hur hade ni tänkt? Hjälp mig nu snälla!

pusskram

 

29 thoughts on “Jag vill kunna klona mig.

Add yours

 1. Jag vill också kunna klona mig, hade varit så bra! För egen del hade jag nog blivit stressad av att göra båda sakerna så jag hade prioriterat matchen. 🌸💕

 2. Jag skulle lätt vilja klona mig 😀 absolut ! Det hade varit så sjukt bra ! Tänk vad mycket man skulle hinna på så kort tid 😀

 3. Jag hade tagit eventet och sen hockeyn. Man ja vad roligt om man kunde vara klonad

 4. Om du visste hur många gånger jag har tänkt samma sak! Ibland har jag velat klona mig till fyra personer. Det är en svår fråga hur du ska välja…Jag törs inte svara på den!😆

 5. Vilken intressant och tydlig blogg du har! Strukturerad och ett pedagogiskt upplägg. Här får jag titta in oftare!

  Och ja, givetvis skulle jag gärna ha klonat mig för att hinna med dubbelt så mycket i vardagen om jag hade kunnat! 😀

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

 6. Ja tänk om man kunde klona sig, så bra! Vet tyvärr inte vad jag skulle gjort men kanske gå lite på eventet och sen till matchen ☺️ Hoppas du finner en bra lösning!

 7. Oj, jag som stressar så mycket i vanliga fall hade nog bara åkt på matchen, men om du känner att du orkar så är det ju kul med både och 🙂

 8. Du ska INTE fråga mig med världens värsta ambivalens… Klona dig, jag tycker att det är den bästa lösningen. Säg till hur du gjorde kloningen bara.

 9. Åh ja, klona isg hade jag gärna gjort. Alla dagar i veckan – helst hela tiden. Känner att jag inte räcker till, på något håll just nu.

 10. Åh jag vet hur det är, jag har samma problem i helgen 🙁
  Lillebror ska antagligen spela match och sen sambons syster ska tävla här i Helsingborg med hunden 🙁

 11. Haha, jag skulle också vilja klona mig. Jag och mitt nya jag skulle vara ett riktigt bra team tror jag. Sedan behöver jag någon som ska lyssna när jag beklagar mig 😊😊

 12. Hade inte velat ha en klon, eller kanske ändå. Skicka min klon till jobbet. Så man hinner med all städning och det man vill göra 😁

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: