Livet är fullt av överraskningar.

Hej Hopp.

Livet är verkligen fullt av överraskningar. Såklart både bra och mindre bra – det sägs att det är det som kallas livet. Vi säger också ofta att vi mest tar oss till de bra men där tror jag att vi faktiskt ljuger. För även om vi nås av en dålig överraskning och stöter bort den direkt så berör den oss som personer. Att vi däremot väljer att fokusera på de positiva är självklart då de lyfter oss och ger oss glädje, energi och lust.

Tre positiva överraskningar senaste dagarna.

 1. Att R gillar att gömma presenter och överraskningar känner vi alla till som bor med honom. Vilket gör att vi kanske inte ser eller märker den förrän efter ett tag. I söndagskväll mötes jag av en överraskning när jag gick in i min lilla walk in closet för att hämta myskläder. R är borta hela vecka på turne.

14xx

Paketen innehöll en ny spännande parfym som jag inte använt tidigare. Så idag ska det testas nya parfymen. Flaskan var riktigt snygg och det gillar jag.  Me Like för dessa överraskningar. Puss på dig R.

16a16dd

2. Att få med sig alla barnen på en shoppingtur händer inte varje dag längre. Eller nu var det faktiskt så att William skulle shoppa både det ena och andra och behövde smakråd så jag fick frågan om jag kunde hänga med vilket passade perfekt då jag inte hade något igår kväll. Så jag och våra två små mötte upp Wille. Killarna shoppade medan jag och Tilda var smakråd. Det var en positiv överraskning att få hänga med alla tre i ett centrum. Me Like !!!

16cc

3. Överraskning nummer tre är att jag idag blev kallad till en spännande intervju som kanske kan leda till något riktigt bra. Hur som helst ska det bli spännande att träffa dem. Me Like!!!

7

 

25 thoughts on “Livet är fullt av överraskningar.

Add yours

 1. Vad gulligt med presenter! Extra kul när man blir överraskad av det, bara sådär. 😀
  Och roligt med ny parfym, du får skriva vad du tyckte sen 🙂

 2. Åh vad kul att alla tre barnen ville göra något tillsammans 🌸 Men vilken grym karl du har, en sån önskar jag mig också 😁

 3. Men å vad mysigt gjort av R, sånt där uppskattar jag också… min sambo har dock inte gömt några presenter på det sättet ännu men han skriver fina lappar ibland =)

 4. Det är alltid kul med positiva överraskningar och choklad och vin är inte helt fel. Låter som du hade en bra dag med barnen igår 🙂

 5. Åh va kul att ni gjorde något tillsammans, älskar det du köpt!! Är som sagt en stor choklad-älskare och lite baileys tackar jag sällan nej till 🙂

 6. Åhh vad roligt att han gillar att överraska för vem tycker inte om överraskningar? 😉

 7. Åh, så roligt att få presenter sådär. Gillar verkligen när man visar uppskattning ”apropå ingenting” och inte bara på dagar som alla hjärtans dag, födelsedagar och sådant. 🙂 Den där parfymen använde jag alltid förr, minns inte hur den luktade längre men kommer ihåg att jag verkligen gillade den 😀 (så klart haha)

 8. Vilka härliga överraskningar! Gillar starkt den första, tänk vad spännande med en person som gillar att gömma överraskningar som man sedan får upptäcka i sin egen takt lite när som. Så kul! 😀

 9. Överraskningar är verkligen inte dumt! Särskilt inte när det innebär parfym och choklad. 😀
  Spännande med intervju, stort lycka till 🙂

 10. Vilken man du har 😃 så härligt att hitta små eller stora övervakningar av honom 😊 kan tänka mig att det inte blir allt för ofta att man shoppar med sina stora barn 😊🙈

 11. Åh vad fint med överraskningar, jag överraskar sambon ofta medans han gör det lite mindre men det handlar ju inte alltid om att ge varandra saker men när det väl händer blir man super glad och det värmer! 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: