Handen på hjärtat.

Hej.

Handen på hjärtat så är jag nog ganska sliten. Kände det idag när jag gav mig ut på en promenad ner till centrum för att ta en fika med Sanna på Spaaks. Det kändes i kroppen att jag var sjuk förra veckan för orken fanns inte alls och kroppen blev trött av att gå. så jag funderar på att hoppa träningen imorgon och vänta ytterligare några dagar.

15a

Handen på hjärtat.

Hösten kom så fort i år. Det känns som jag inte hann med eller så är den bittra sanningen att jag var sjuk hela förra veckan och missade vad som hände utomhus då. Var årstid har sin tjusning men en sak är säker att hösten bjuder på en färgexplosion som ingen kan undgå.

15b15c15d

Kaffe och ett brysselkex bara för att.

Ett litet brysselkex bara för att fikar man på Spaaks så hör något till kaffet. Även om jag egentligen inte är så sugen på fika just där och då så måste jag köpa ett brysselkex bara för att. Jag känner mig lite dum om jag inte köper någon fika när jag köper en slät kopp kaffe. Vet inte varför det bara är eller känns så. Att köpa en kaffe på ett kaffeställe är en helt annan sak för på ett konditori där fika man tycker jag.

 

15e

7

 

36 thoughts on “Handen på hjärtat.

Add yours

 1. Låter klokt att vänta med träningen ytterligare. Så du inte blir värre sjuk och måste vänta länge ännu en gång! Men mysigt att få komma ut lite och ta en fika!

 2. Ja, hösten är så himla vacker, men det känns verkligen som att allt är över på typ tre dagar. Det händer inget, det händer inget, det händer inget, allt är färgglatt, poff – inga löv kvar.

 3. Krya på dig och så fin färg på naglarna. Ja hösten kom verkligen fort. Jag råkade klicka på bloggar jag följer, och då noterade jag att du tagit bort min blogg 😉

 4. Tycker nog du gör rätt i att vänta lite till med träningen, känns bäst så 🙂
  Känner mig också dum när man går på cafe och inte tar något till 😂

 5. Det är viktigt att lyssna på kroppen och dess signaler. Låter klokt utav dig att lyssna på kroppen och skippa träningen. Promenad är som gratis terapi för kroppen. Nu i den vackra höstvädret är det perfekt med att spendera mer tid på sig själv och fotografera! Hoppas energin kommer tillbaka till dig 🌹

 6. Åh, så vackert! Sådär långt har vi inte alls kommit i Göteborg ännu. Tycker för övrigt att det låter sunt att vänta lite extra med träningen. Inte värt att riskera att bli sjuk igen 🙂

 7. Hösten kom så sjukt fort iår kändes det som, man hann inte med riktigt. Hösten är så himla mysig, speciellt när det är så fint väder 🙂

 8. Tror du gör klokt i att vänta på att bli bättre innan du tränar. Du ska inte riskera bli mer sjuk eller ett längre utdraget tillfrisknande. 🙂
  Kan hålla med lite om att på ett fik fikar man. Kan kännas lite sniket att bara köpa nåt att dricka, men ibland är man helt enkelt inte sugen.

 9. Så fina naglar ! Älskar färgen ! Mysigt med en fika ! Det är alltid uppskattat 😍😍😍😍 hösten är så sjukt fin ! Krya ♡

 10. Jag låg också sjuk förra veckan och energin har typ försvunnit under dessa sjukdagarna.Vi får helt enkelt prioritera våran hälsa framför träningen.Visst fick man sig en ordentlig chock när alla färgerna kom på en och samma gång.Hoppas att du har lite mer ork idag kram

 11. Jag håller med dig om fika på ett kafé. Hösten kom väldigt fort i år och jag älskar verkligen alla fina färger på träden. Hoppas att du mår bättre snart 💕

 12. Jag tror du gör helt rätt i att hoppa träningen och låter kroppen återhämta sig!
  Du har hela livet på dig att träna 😉 så tänker jag varje dag och skjuter upp träningen ytterligare några dagar… hahaha!!

  Ha en fin tisdag

  Kram kram

 13. Härliga färger nu! Låter klokt att ta det lugnt och vila tills du är helt frisk.🌸💕

 14. Hoppas att du får vara frisk nu. De tar väldigt på en när man är sjuk. Och jag hoppas även att er fika var bra. Ha en fin osdag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: