Runt hörnet hemmavid.

Hej Hej.

Att vara sjuk i flera dagar är urtrist. Jag längtar ut och att få uppleva saker ännu är jag inte hundra frisk. Idag tog jag kameran runt halsen och gick runt hörnet hemma hos mig. Runt runt i trädgården en liten stund bara för att få andas frisk luft och leka hobbyfotograf.

Runt hörnet hemmavid.

Vill ni följa med mig och kameran på upptäcktsfärd i trädgården? Bra för då börjar vi här och nu.

11f

Tänk att vårt äppelträd gav frukt i för första gången två år gammal. Jag hade inte mage att plocka av äpplet. Det var så fint där på trädet.

11a

Många blommor och växter ville sig aldrig riktigt i somras. Sommaren var nog alldeles för torr för många saker i trädgårdarna. Nu blommar rosor här hemma och smultronplantorna har många röda bär. Lite smått tokigt det står ändå 11 oktober i almanackan idag.

11b11c

Hösten är här nu och den har kommit långt. Löven har börjat falla och färgerna varierar från dag till dag.

11i11j11d11e

Hackspetten badade och sjöng.

Det satt en liten hackspett och badade på locket till vår eldningstunnan och sjöng i högan sky. Inte var den särskilt rädd heller så jag kom nära den när jag ville fota dem. Modig liten fågel.

11k

Vad har ni för er idag? Här är det fortfarande lugnt för min del. Marcel är frisk igen, vilket är skönt. Från över 39 och upp mot 40 till 35,7 i feber. Jag trodde först det var ett skämt och att termometern gått sönder. Så var det inte, för min temp stämde nog med hur jag känner mig och termometern har vid tre olika tillfällen sagt att Marre har 35,7. Det är nya tider nu märker jag är detta nya grund tempen? Verkar inte bättre.

puss1

11 reaktioner till “Runt hörnet hemmavid.

Lägg till

  1. Ja det är urtrist att ligga sjuk i sängen! Trädgårdsinlägg tycker jag mycket om, så jag hänger mer än gärna med dig och kameran runt bland buskar och snår!😄

    Gilla

  2. Vad du är duktig på att ta bilder 🙂 Tråkigt att du blivit sjuk bara och har varit det ett tag. Riktigt jobbigt är det när det håller i sig alldeles för länge. Hoppas att du mår bättre snart.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: